Top 5 nejlepších filmů o psech, které musíte vidět

Top 5 nejlepších filmů o psech, které musíte vidět
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pes je nejlepší přítel člověka. A platí to i ve filmech. Ty vás rozesmějí, rozpláčou, ale hlavně zahřejí u srdce. Podívejte se na 5 tipů na nejlepší filmy o našich čtyřnozích přátelích.

Psí poslání - 81 %

U tohoto emotivního filmu na motivy knihy W. Bruce Camerona vám zaručeně nejedna slza ukápne. Sledujete Baileyho při všech jeho dobrodružstvích, životech, ale především při plnění jeho celoživotního psího poslání, kterým je dělat svého páníčka šťastným.

Druhý díl (Psí cesta) šel do kin v roce 2019. A Bailey se vrací se stejným odhodláním své poslání plnit, i když tak trochu jinak.

Na motivy knihy od stejného spisovatele vznikl také film Psí domov.

Marley a já - 76 %

Jennifer Anniston a Owena Wilsona uvidíte v hlavních rolích této upřímné rodinné komedie. Tento mladý pár si adoptuje štěně labradora, které je tak trochu neřízená střela a přináší svým páníčkům spoustu legrace, ale i starostí. Nakonec si ho stejně celá rodina naprosto zamiluje a Marley se stane jejich skvělým parťákem na život i na smrt.

Hačikó - příběh psa - 86 %

Jde o příběh psa z Japonska. V hlavní roli jeho páníčka a univerzitního profesora uvidíte Richarda Gerea. Hačikó ho každý den doprovází na nádraží a když se vrací z práce už na něj zase čeká. Jednoho dne, když už se profesor z práce nevrátí, na něj Hačikó stále čeká, a to přes i několik dalších let. Film přesně vystihuje psí věrnost a oddanost. Obzvlášť když byl film inspirován skutečnou událostí a dnes na místě, kde pravý Hačikó čekal, sedí jeho socha.

Čivava z Beverly Hills - 46 %

I přes nižší hodnocení se u filmu celá rodina nasměje. Zhýčkaná psí princezna Chloe má bohatou paničku, která jí dopřeje úplně všechno. Luxus a přepych jí tedy rozhodně nechybí. Když se ale ztratí a je unesena v Mexiku, všechno se pro ni změní. Naše malá čivava se musí vydat na bláznivé dobrodružství a postarat se sama o sebe.

Podívat se můžete i na další dva díly.

Jako kočky a psi - 51 %

Tento film je to pravé pro milovníky psů. Ti jsou tu v hlavní roli, kočky jsou naopak zloduši. Když, páníčci nejsou doma, z mazlíků se stávají psí agenti, kteří všechny chrání před partou koček, která se snaží ovládnout svět. Je to pořádná podívaná, jak pro děti, tak pro dospělé. A samozřejmě i pro jejich psí parťáky.