Ulice: Udrží si Gábina zdraví i v novém roce?

Ulice: Udrží si Gábina zdraví i v novém roce?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Gábinina nemoc byla nejočekávanější událostí v Ulici v poslední době. Naštěstí se z ní dostala, ale stále nad ní visí strašák jménem rakovina. Budou všechny testy v pořádku i v roce 2023? A co by jí pomohlo být více v klidu? 

Gábina je v zajetí stresu 

Už dříve byl Gábinin život velice hektický a o stres v něm neměla nouzi. Nekvalitní spánek, nepravidelný režim a zapomenuté prohlídky u ženského lékaře udělaly své a Gábina onemocněla rakovinou. Naštěstí se ještě podařilo nemoc zachytit. Pro Gábinu to ale doslova byla škola života.

Vždyť stačilo tak málo! Kdyby si v diáři našla místo na preventivní prohlídku, klidně z léčby mohla vyjít i bez chemoterapie. U rakoviny totiž více než kde jinde platí, že čím rychleji, tím lépe. Pak se Gábina zařekla, že aby své nalomené zdraví podpořila, bude častěji cvičit, více se hlídat, lépe jíst a vyhne se stresu.

To se jí ale moc nedaří. Kolem sebe má totiž spoustu faktorů, které ji stresují. Práci a zakázky, Šimonovu školu, svého tátu s mámou a v neposlední řadě Dalibora Tomáška, který se rozhodl vzít si do parády celou její rodinu. Jak má v tomto případě zůstat v klidu? Moc jí nepomáhá ani fakt, že je Jirka Herman kvůli Šimonovi postavený mimo službu. Neustále za to cítí zodpovědnost, ale ví, že s tím už nic nenadělá. Gábina může být ráda, že tenkrát Šimon nevystřelil. 

Stres je hlavním faktorem, který umí velice rychle a dobře nahlodat zdraví. Proto by se Gábina měla v novém roce zaměřit na jeho eliminaci. Mohla by jít na kurzy jógy k Blance nebo na esoteriku k Aničce. Pamatujete, ta v tom jednou byla velmi dobrá! Každopádně snažit by se měli i ostatní členové rodiny a na Gábinu neházet to, co nemusí. Především Milena a Mastný by se mohli krotit.

Gábina
Zdroj: TV Nova | Gábina

Největší Gábininou výhrou je Jirka 

I přesto, jak se to všechno nakonec zamotalo, může být Gábina ráda za jednu věc, respektive za jednoho člověka. Tím není nikdo jiný než Jirka Herman, který je Gábininou výhrou. Ať se děje, co se děje, je Jirka pevný jako skála. Gábina se o něj klidně může opřít. Jirka klidně opravuje sifon, do toho poslouchá kecy Mastného a pak je schopný jít a Gábinu obejmout a políbit.

Ani Šimonův zkrat jí nevyčítá. Zatímco jiní muži by své volné chvíle trávili s přáteli v hospodě nebo kdekoliv jinde, Herman se v první řadě postará o Gábinu, o Šimona a chod celé domácnosti. Jen když zbude nějaký čas, vyrazí sám na hory, aby si pročistil hlavu.

Gábino, kde se shánějí takoví chlapi? Spousta divaček by si nejspíš uměla představit mít Hermana po svém boku. A právě Jirka Herman je zároveň i faktorem, který zvyšuje pohodu Gábiny. Vaří jí, podporuje ji, a kdyby mohl, pohltil by všechen stres, který na Gábinu působí. S tím se ale musí poprat ona sama. Koneckonců, už jednou v životě dostala lekci, že zdraví nepočká. 

Zdroj článku:
  • Autorský text