Jessica Fletcherová ze seriálu To je vražda, napsala letos oslaví 95. Jako mladou začínající herečku byste jí nepoznali

Jessica Fletcherová ze seriálu To je vražda, napsala letos oslaví 95. Jako mladou začínající herečku byste jí nepoznali
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Angela Lansbury je známá především hlavní rolí v populárním komediálním krimi seriálu To je vražda, napsala. Jak se ale představitelka Jessicy Fletcherové, naší oblíbené odbornice přes vraždy, má teď?

Angela Lansbury se narodila v říjnu roku 1925 v Londýně, později se přestěhovala do Ameriky. Již odmala se věnovala herectví a nakonec se jí povedlo prosadit se. Pořád byla obsazována do rolí, většinou vedlejších. Ty ale hrála skvěle a dokonce za několik z nich byla nominována na Oscara. Také vyhrála několik cen Tony Awards za její výkony v projektech jako Mame, Gypsy nebo Sweeney Todd. Jejím nejúspěšnějším seriálem je ale bez pochyby právě To je vražda, napsala, kde si zahrála hlavní roli. Natáčel se 12 let, a to v 80. a 90. letech. Od té doby bohužel nějaká ta doba uběhla. Jak žije, vypadá a co plánuje herečka teď?

Čtěte také: „Élišku chci za ženu!“ Takhle dnes vypadá a žije představitelka krásné Elišky z pohádky Princezna ze mlejna

Jak jste si už mohli spočítat, nyní jí je 94 let. Na svůj věk vypadá stále dobře a energicky, můžete sami posoudit podle fotky. Navíc stále dostává dobré role a nemá v plánu s hraním přestat. Mezi její poslední role patří ta v seriálu Malé ženy nebo v Disney filmu Mary Poppins se vrací, kde si zahrála roli "balónové dámy".

Záhadou pro ní ale je, co bude dál. Novým příležitostem se ale samozřejmě nebrání.

"Vždy jsem připravená na všechno a myslím, že to tak má většina herců." prozradila Lansbury.

Jak vypadá její život?

Byla dvakrát vdaná, prvního manžela herce Richarda Cromwellse si vzala již v 19 letech a  o rok později se s ním rozvedla, protože zjistila, že je homosexuál. Až do jeho smrti ale zůstali dobrými přáteli. S jejím druhým manželem Peterem Shawem zůstali celých 54 let, do jeho smrti v roce 2003. Spolu měli dvě děti: Anthony Petera and Deidre Ann. Anthony (68) je režisérem a Deidre (67) vlastní restauraci ve West Hollywoodu. Angela Lansbury nyní žije v Brentwoodu v Kalifornii se svou rodinou.

Snad ji tedy v nějakém tom filmu zase brzy uvidíme.