Ulice: Což takhle svatba, Gábino? Nebo Magdo? Nebo snad Kateřino? Nebylo by hezké dočkat se v roce 2023 něčí svatby?

Ulice: Což takhle svatba, Gábino? Nebo Magdo? Nebo snad Kateřino? Nebylo by hezké dočkat se v roce 2023 něčí svatby?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nářků a hádek už bylo v Ulici dost. Tak jako se na každý nadcházející rok dávají různá předsevzetí a lidé se těší na nový začátek a na to, co hezkého je v dalším roce asi potká, tak se fanoušci a fanynky Ulice těší na pokračování seriálu.

Ulice má hned několik zamilovaných žen na vdávání. Která nevěsta by se vám líbila nejvíce? Všechny by si jistě vdavky zasloužily, ale zatím po nich prahne jen jediná. A to je Vanda, která našla zásnubní prstýnek a na Vánoce tedy očekává zasnoubení. To Magda měla krůček od svatby s Mirkem, a když krůček, tak opravdu maličký. Rozeslané pozvánky, nachystané šaty, zamluvené místo na svatbu, všechno bylo hlavně díky Mirkovi zorganizované. Mirek si však náhodou vyposlechl rozhovor mezi Magdou a Prokopem, a tak ze svatby sešlo. Šance na usmíření sice ještě existovala, tu však Magda nevyužila a dala přednost Prokopovi před Mirkem. Jenže Mirek se po novém roce znovu objeví v Ulici a přijde za Magdou s obřím pugetem. 

Prokop s Magdou
Zdroj: TV Nova | Prokop s Magdou

Mnozí z nás by svatbu jistě přáli Gábině s Jirkou Hermanem. Tvoří jeden z nejoblíbenějších párů Ulice a všichni diváci jejich lásce fandí. Jirkova povaha a mužný postoj k životu i k řešení problémů, jsou obdivuhodné a přitažlivé. Toho špatného a zlého už si Gábina s Jiřím užili dost, a zatím vždy všechno společně překonali. V dobrém i ve zlém, jak se říká právě při svatebním obřadu. Ve zlém spolu zůstali, a tak by teď mohlo přijít už jen to dobré. Gábina by byla krásná nevěsta a Jirka Herman jako ženich jakbysmet. No jen si to představte. Oba krásní, usměvaví, s láskou v očích, těšící se na to, až si navzájem řeknou své ANO. To by byla teprve romantika. 

Kateřina s Lumírem by si být svoji také jistě zasloužili, ale vzhledem k tomu, jak dlouho Lumírovi všechno trvá, a jak mu věci občas docházejí pomaleji, tak z toho svatba asi jen tak nebude. To by snad Kateřina musela požádat o ruku Lumíra, aby se něčeho takového dočkala. Také je tu Vilma, která stojí Kateřině a Lumírovi v cestě už od začátku. Postupně, ale velmi pomalu si Vilma zvyká na myšlenku, že si její milovaný syn našel zrovna takovou přítelkyni a radost z toho nemá vůbec žádnou. Zatím se tedy budeme muset spokojit alespoň s tím, že se Lumír s Kateřinou znovu dali dohromady, a že Alex ke Kateřině našel cestu. A to rozhodně není málo.  

Blanka s Evženem spolu
Zdroj: TV Nova | Blanka s Evženem spolu

Samozřejmě i svatba Evžena a Blanky by byla krásným okamžikem pro všechny diváky, a hlavně divačky, jenže k tomu je ještě dlouhá cesta. Navíc se teď oba pustili do statku a budování výběhu pro ovce, tedy to je spíš Evženova současná vášeň, ale i Blanka se těší na každý víkend, který spolu s Evženem stráví o samotě. To jim zatím ke štěstí stačí, i když… Tancovat se Evžen jen tak nenaučí, říct ANO by však jistě svedl hravě. A Blanka Šmýdová? To nezní vůbec špatně. 

Zdroj článku:
  • Autorský text