Co má společného představitelka Hanny Montany, hrdina z filmu Četa nebo dětská hvězda, která si hrála s mimozemšťanem

Co má společného představitelka Hanny Montany, hrdina z filmu Četa nebo dětská hvězda, která si hrála s mimozemšťanem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Boj proti závislostem není nikdy snadný, bez ohledu na množství peněz na účtu a na popularitu. Závislost velmi často dostihne i představitele filmových hrdinů, morálních autorit nebo křehkých dívek.

Slabost pro konzumaci alkoholu herce a režiséra Bena Afflecka je už veřejným tajemstvím. S démonem závislosti bojuje už od svých 29 let, kdy se podrobil první léčbě v rehabilitačním centru. Těžký život plný slibů a zklamání s ním měla herečka Jennifer Garnerová, která ho několikrát přiměla k léčbě. Ani tři zdravé děti nebyly pro herce dostatečně silnou motivací, aby vydržel střízlivý a po letech trápení se s ním Jennifer nakonec rozvedla. Stále mu ovšem v jeho těžkých obdobích pomáhá.

Populární herečka Lindsay Lohan byla na prvním odvykacím pobytu v roce 2007. Poslal ji tam verdikt soudu, když byla přistižena za volantem opilá a pod vlivem kokainu. Podobné problémy ji potkaly opakovaně a ještě gradovaly. K pití navíc přidala krádeže v obchodech, a dokonce zranila chodce. Lidé z jejího okolí tvrdí, že v nejhorším období pila dva litry vodky denně. Za své prohřešky odpracovala stovky hodin veřejně prospěšných prací a vystřídala několik rehabilitačních zařízení. Poslední roky to vypadá, že se poučila.

Kluk, co zmeškal letadlo a zůstal sám doma Macaulay Culkin, začal svůj boj se závislostí na alkoholu a drogách hodně brzy a svůj problém řadu let popíral. Závislost na heroinu, silných lécích a alkoholu si uvědomil v okamžiku, kdy se mu předávkovala sestra. Nastoupil do rehabilitačního zařízení a pomalu se začíná znovu objevovat v menších projektech.

Charlie Sheen zdědil talent po svém otci. Už od začátku kariéry měl štěstí na dobré role. Jako mladý voják zazářil ve filmu Četa, o válce ve Vietnamu a seriál Dva a půl chlapa z něj udělal bohatého a slavného muže. Stejně jako o jeho talentu, začalo se psát i o nekončících mejdanech plných luxusních společnic, drog a alkoholu. Nepomohly ani noci strávené ve vězení nebo veřejně prospěšné práce a léčení. Teprve HIV pozitivní diagnóza trochu herce zklidnila.

Charismatický herec Tom Hardy, známý ze série „Bratrstvo neohrožených“ nebo z filmů „Venon“ nebo „Počátek“, začal s návykovými látkami v jedenácti letech, kdy mu stačilo ředidlo nebo lepidlo k čichání. V 26. letech už drogy kombinovat tak, že mu šlo doslova o život. Naštěstí mu právě tato událost dodala odvahu se závislosti zbavit a stal se z něj jeden z nejtalentovanějších mladých herců.

Jako holčička, která se kamarádila s E.T. Mimozemšťanem, se Drew Berrymore stala slavnou v raném dětství a lidé z jejího okolí mluví o tom, že začala pít v devíti letech. Ve čtrnácti byla v první léčebně. Své závislosti se však dokázala zbavit až o mnoho let později, když potkala pravou lásku. Sama říká, že alkoholem řešila pocit samoty a chybějící oporu v rodině.

Představitelku Hanny Montany Miley Cyrus milovaly ve své době všechny dospívající dívky po celém světě, kde se seriál vysílal. Málokdo měl ale tušení, jak moc se musela navenek veselá blondýna prát s vlastními démony, aby nečekanou slávu přežila a zase se našla.