Výměna manželek: Jak se žije dobrosrdečné Veronice, která se poděkování za pomoc Emilově rodině nedočkala

Výměna manželek: Jak se žije dobrosrdečné Veronice, která se poděkování za pomoc Emilově rodině nedočkala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Veronika, která se do pořadu Výměna manželek přihlásila z legrace, už by podobný experiment nikdy nepodstoupila. Před výměnou byla zvědavá, jak to všechno vlastně funguje.

Během natáčení zjistila, že prožít deset dnů v jiné domácnosti není tak jednoduché, jak si myslela. Byla to ale výborná životní zkušenost, za kterou je ráda. Velice prožívala osudy celé rodiny a obdivovala Emila, jak se stará, co mu síly stačí, aby zůstala rodina pohromadě, a jak má rád děti, které si do vztahu Helena přivedla.

Veronika ale svůj názor na rodinu, ve které pobývala, trochu změnila. A co stojí za změnou jejího názoru?

Veronika uznala, že byla během natáčení plná emocí, a ještě dlouho po návratu domů v sobě měla smíšené pocity a v myšlenkách se k rodině vracela. Nikdy předtím nepotkala lidi, kteří by měli co do činění s hrozbou odebrání dětí. Byla plná soucitu a upřímně chtěla alespoň trochu rodině pomoct. Když se jí však podařilo silné emoce trochu uklidnit, zjistila, že všechno nebylo v rodině tak, jak to vypadalo.

Jako příklad uvedla epizodu, která ji hodně mrzela a po které její touha Heleně nějak pomáhat opadla. Před časem si k sobě vzala na prázdniny malou Marušku, která je podobného věku jako její dcera Ema. Přivítali ji doma a Ema se o ni starala a představila ji svým kamarádům.

Jenže Maruška má zřejmě z domu své návyky a Emě se za přátelství odměnila tak, že z jejího telefonu poslala hlasové zprávy kamarádům jejím jménem. To by možná tak nevadilo, kdyby ty zprávy nebyly hodně sprosté.

Veronika se potom musela všem rodičům omlouvat a vysvětlovat jim, že Ema s tím nemá nic společného. Pro všechny to bylo nepříjemné. Veronika pochopitelně celou událost chtěla probrat s Helenou, protože takové chování jí na malou holku přišlo hodně špatné a čekala, že jí matka vysvětlí, co už je za hranou dětského zlobení.

Jenže Helena opět, jak je jejím zvykem, nic řešit nechtěla. Pokud takovým způsobem jedná i se sociální pracovnicí, není divu, že má problémy. Když Veronika děvče vezla domů, opět ji přibalila celou řadu věcí, které potřebovala do školy. Moc toho totiž neměla. A nejen že ji Helena ani nepoděkovala, ještě si vzpomněla, že Maruška zapomněla na návštěvě nějakou knihu. Tak ji chtěla poslat. Aby se třeba nabídla, že zaplatí poštovné, to ani náhodou. Ona ho platit nebude!

Veroniku celá nepříjemná epizoda mrzela, stejně jako přístup Heleny, která zřejmě ve svém chování něco jako obyčejnou lidskou slušnost nemá.

Zdroj článku: