Příští týden v Ulici bude přímo nabitý nečekanými událostmi! Nevěrná Karla se pěkně zapotí a nejen ona

Příští týden v Ulici bude přímo nabitý nečekanými událostmi! Nevěrná Karla se pěkně zapotí a nejen ona
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pumrová požádá Jirku o pomoc, Iva srazí firemním autem Kaštana, opilý Jakub vtrhne do Karlina bytu, Lexík se vydá docela sám na první cestu do školy a Evžen se znenadání objeví před domem.

Ubližuje někdo Radkovi?

Zdá se, že Radek Mastný nezvládá pobyt ve vězení příliš dobře. Dokonce se Mileně svěří, že ze strachu celé noci nespí. Čeho se ale bojí? Je možné, že mu spoluvězni ubližují? Pumrové to dělá tak velké starosti, že se odhodlá požádat o pomoc Jirku Hermana. Poprosí ho, jestli by se nemohl přesvědčit, zda Radkovi ve vězení nehrozí šikana. Jirka si myslí, že byl měl Mastný spíše vyhledat pomoc vězeňského psychologa, ale na to on nikdy nepřistoupí. Gábině připadá, že máma trochu přehání, protože když byla tátu před pár dny navštívit, vypadal docela v pohodě.

Bude zraněný Kaštan dělat problémy?

Protože auto Klímových skončilo v servisu, musela se Iva pochlapit a nasednout do dodávky, kterou jí zapůjčila Vítkova a Milošova stavební firma. Iva se ale nikdy necítila při řízení obzvlášť jistě, natož u tak velkého auta, s nímž se špatně parkuje. Petr Kaštan se chtěl zase jednou zapojit a navigovat sousedku při couvání, jenže zapomněl uskočit, takže ho tou dodávkou šťouchla, až chudák skončil v nemocnici. Vítek může manželku stokrát přesvědčovat, že to dobře dopadne. Nešlo koneckonců o žádnou velkou bouračku. Ale Ivě se přesto honí hlavou nejčernější scénáře. Bude mít kvůli ní Kaštan doživotní následky? Nebo bude natolik ve formě, aby si osobně přišel pro odškodné?

Provalí se Karlina nevěra?

Karla sice Jakubovi důrazně vysvětlila, že je mezi nimi konec, ale on se odmítá své milované vzdát. Pronásleduje ji jako stín, tajně ji pozoruje oknem krámku a využívá kdejaké příležitosti k setkání. Začne prosit Máru, aby se u ní přimluvil kvůli údajné spolupráci na scénářích. Ve skutečnosti mu ale jde jenom o to, aby Karlu získal zpátky. Dokonce škemrá u Gábiny, aby mu pomohla. Zajde až tak daleko, že se opije a vtrhne ke Karle domů. Co všechno se během jeho nežádoucí návštěvy provalí a jak zareaguje Kryštof?

Lexík půjde sám do školy, stane se mu něco?

Na Lexíkův první školní den Lumír určitě dlouho nezapomene – a nejspíš ani Ingrid a Vilma. Nadšený prvňáček totiž samým strachem, aby nepřišel pozdě, nebude moct ani dospat. Vstane mnohem dřív než ostatní, připraví se a rovnou vyrazí do školy sám, aniž by komukoli něco řekl. Z toho kouká pořádný průšvih a pár čerstvých vrásek na Lumírově ustarané tváři…

Blanka dostala od Evžena dárkem vestu vezme si jí i na cestu do Austrálie?, Zdroj: TV Nova

Proč se Evžen vrátí z Austrálie?

Blance se po Evženovi stýská, a tak si usmyslí odletět za ním do Austrálie alespoň na tři týdny. Ačkoli odlet chystá až na říjen, připravuje se už teď – snaží se zajistit, aby ordinace fungovala i v její nepřítomnosti, a babičku Marii pověří péčí o nešťastnou Kristýnku. Evženovi chce o svých záměrech říct teprve tehdy, až bude mít vše vyřízené. Ale co nastane, až se ukáže, že Evžen měl vlastně podobný nápad? Proč se najednou objevuje zpátky v Ulici, na jak dlouho se vrací a jakého se dočká přivítání?