Kateřina Holánová z Ulice oslaví dnes své narozeniny. Kolikáté myslíte, že oslaví?

Kateřina Holánová z Ulice oslaví dnes své narozeniny. Kolikáté myslíte, že oslaví?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Aktuálně její postava v Ulici odletěla do Peru otěhotnět. V reálném životě herečka Kateřina Holánová oslaví už 13. října své 45. narozeniny. Herečce samozřejmě přejeme všechno nejlepší. Kromě jiného i to, aby se po plánované pauze do Ulice zase brzy vrátila.

Irena Landová volnomyšlenkářkou a Prokop Junek úzkoprsým ředitelem

Co s člověkem neudělá touha po miminku a jedno svěřené ředitelské křeslo. Tak to vypadá, že se některé role v Ulici prohodily. Vždyť úzkoprsou byla vždy a pouze Irena, zatímco Prokop platil za velkého pohodáře. No a stačilo, aby Landové lékař oznámil šťastnou novinu, že může otěhotnět a rázem vše bylo jinak. Na popud Magdy se nejen usmířila se svým partnerem, nýbrž s ním probrala i možnost mít s ním děti.

Myslela si, že s něčím takovým ji partner odmítne, ale mýlila se. Jak se ukázalo, i on po dítěti toužil, avšak stejně jako Landová už si od toho moc nesliboval. Oba teď mají rok na to, aby si nějaké to miminko udělali. Nebylo to však jen tak. Landová stála před velmi těžkým rozhodnutím, a to nechat školu napospas některému náhradníkovi. Tím náhradníkem se logicky stal dosavadní zástupce ředitele Prokop Junek.

Toho všichni jeho kolegové brali za velkého kliďase, ale jako mávnutím kouzelného proutku se vlastnosti Prokopa a Ireny prohodily. Najednou to byla Irena, kdo po chodbách školy tančil, div se nenadnášel. Prokop pro změnu hodně ze své lehkosti ztratil. Že by ho tolik zatížilo ředitelování? Už to tak vypadá!

Irena Landová v posledních dílech Ulice velmi ožila. Zatímco na začátku svého dění v seriálu působila jako zapšklá stará panna, teď jenom kvetla. Mohl za to fakt, že jí lékaři na poslední chvíli sdělili, že může mít děti. I když je Ireně už přes čtyřicet, tuto možnost pečlivě zvážila a rozhodla se, že škola počká, ale roli maminky si ujít nenechá!

Irena Landová patří k těm postavám, které si diváka získají až časem 

Jak mnoho postav v Ulici dokazuje, ne všichni herci se ihned stávají miláčky diváků. Své o tom ví také sympatická herečka Kateřina Holánová, které scenáristé nadělili nelehkou roli. Zprvu totiž měla hrát nepříjemnou ambiciózní učitelku, která z ředitelského křesla vyštípala u diváků velmi oblíbenou Boženku Puklickou. Konflikt měla také s Gábinou Pumrovou, které záviděla psychopata Aleše. Úplně nejmilejší pak nebyla ani na ostatní kolegy, především na Magdu, která jí vypálila rybník. Obě se totiž zakoukaly do Prokopa, který však měl oči jen pro Magdu. 

Ireně vykouzlil úsměv na tváři i její snoubenec Radovan, Zdroj: TV Nova

Později však scenáristé dopřáli Ireně Landové možnost roztát a projevit svou lepší stránku. Nečekaně se sblížila s Magdou a s její pomocí vystoupila ze své zapšklé komfortní zóny, aby učinila kroky, které byly potřeba pro její životní štěstí. V posledních dílech jste tedy mohli Irenu vidět hezky s úsměvem na rtech. Vzala totiž život do vlastních rukou a už nikdy nedovolí, aby jí ho něco kazilo. 

Zdroje článku: