Blondýn nebo brunet? Fandíte spíše Prokopovi nebo Mirkovi z Ulice?

Blondýn nebo brunet? Fandíte spíše Prokopovi nebo Mirkovi z Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Magda stojí před důležitým rozhodnutím. Mirek nebo Prokop? Jistota nebo dobrodružství? Magda skáče rovnýma nohama do nejistoty a bouřlivého vztahu s Prokopem. Udělala však dobře? Kdo by zvítězil u vás?

Takový byl zatím příběh partnerského trojúhelníku, kdy se o jednu ženu ucházeli zároveň dva muži. A navíc přátelé. V dřívějších časech by spolu neskrytě soupeřili o její srdce a předháněli se v tom, kdo na ni udělá větší dojem.

Zahrnovali by svou vyvolenou velkolepými dárky, věnovali by jí abnormální pozornost, jen aby ten druhý neměl šanci s ní být. Nic takového se však v případě tohoto novodobého trojúhelníku nedělo. Mirek z toho všeho totiž vycházel jako ten, co nic neví, a přesto Magdu hýčkal a dopřával jí vše, aniž by věděl, že o ni s někým soupeří. Navíc ještě s Prokopem. O Magdinu ruku požádal, protože si ji prostě chtěl vzít za ženu, protože ji miloval. 

Magda se však ani tak nemohla rozhodnout, kterému muži ve svém životě a srdci dává vlastně přednost. Prokop jí nikdy nemohl a nemůže dopřát takový přepychový život, jaký by Magda vedla s Mirkem. Na druhou stranu vždy byl a je přesvědčen, že se Magda k Mirkovi nehodí. Že jí Mirek nerozumí tak, jak jí rozumí on. Což zřejmě nebude až tak úplně pravda, protože Mirek Magdě dokázal odpustit a pochopit spoustu věcí.

To s Prokopem je Magda vznětlivá a popudlivá, protože mají oba svou hlavu. Hádali se už i v době, kdy ještě nebyli spolu. Magda i tak dá nakonec přednost hádkám a nervákům s Prokopem před vyzrálým, rozumným a klidným Mirkem. Spousta žen by si naopak více považovala Mirka. 

I přesto však větší sympatie u diváků a divaček Ulice získává Prokop. Pravděpodobně je to právě tou živočišností, kterou v sobě má, a také pocitem, který mají z Mirka. Připadá jim, že Magdu tlačí tam, kam ona nechce, že s ní manipuluje a utlačuje ji. Že s Prokopem je Magda svá a může svobodně dýchat. Zdá se však, že jí té svobody Prokop dopřeje víc, než by bylo na začátku pevného vztahu zdrávo. Magda se nechtěla přidat k Prokopovi při jeho dlouho plánované prázdninové cestě do Portugalska a trávit tak čas i s jeho bývalou přítelkyní, a tak se rozhodla s ním nikam nejet. Jestli a jak bude jejich vztah pokračovat dál, to zatím nikdo neví. 

Zdroj článku:
  • Autorský text