Hvězda Padesáti odstínů šedi otevřeně promluvila o svém boji s depresí

Hvězda Padesáti odstínů šedi otevřeně promluvila o svém boji s depresí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dakota Johnson (30) pochází z herecké rodiny a odmalička byla postrkována do záře reflektorů. Nezdá se ale, že by ji to zrovna naplňovalo štěstím. Jak přiznala v interview pro magazín Elle, od 14 let se potýká s depresí.

Herečku Dakotu Johnson jsme zaznamenali díky erotickému trháku Padesát odstínů šedi. Její kariéra je v zámoří ovšem mnohem květnatější; kromě filmování si Dakota v minulosti vyzkoušela i modeling a nedávno založila vlastní produkční společnost TeaTime Pictures, protože ji nebavilo fungovat na place jako loutka a slepě poslouchat příkazy druhých. "Taky mám své umělecké cítění a chci, aby byly moje nápady respektovány," vysvětlila herečka. 

Její cesta za hollywoodským snem nebyla jednoduchá ani růžová. Dakota se v nebývale otevřeném rozhovoru svěřila, že od 14 let bojuje s depresí. "Myslím, že mám v sobě hodně komplikovaných pocitů, ale nedokážu je vylít ven. Nechci svými problémy zatěžovat druhé," vysvětlila. 

Díky terapii je schopna vnímat krásné detaily života. Její stav se ale zhoršil s epidemií nového koronaviru. "Neustále musím přemýšlet o tom, kam se svět řítí. Jsem kvůli tomu vzhůru celou noc, můj mozek uhání rychlostí milionu mil za minutu a trápí mě černé myšlenky," přiznala herečka, která už naštěstí ví, kdy je třeba navštívit terapeuta.