Co vás čeká dnes večer v Ulici? Rozchod, hádka a lítost

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Rozchod, hádka a lítost
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
To, že Jakub vtrhl na svatbu, začal vykládat lži o druhé řadě seriálu a popral se s Brunem, znamená pro Karliny nervy poslední kapku. Unáhleně se rozhodne pro rozchod. Nepříliš příznivě se to vyvíjí i mezi Evženem a Blankou. Mají ještě šanci? A jak zareaguje Vanda, až jí Marie vpálí, co je Luděk zač?

Karla se rozejde s Jakubem

Luboš najde Věrku spící v autobuse. Původně tam na něj čekala. Posílala mu zprávu, kterou ale přeslechl, aby za ní přišel, a pak usnula. Tím svatba skončí a hosté se rozejdou, zatímco Luboš s Věrkou v muzeu romanticky stráví zbytek noci. Ráno si Kryštof vzpomene na nepříjemnou rvačku a bude spekulovat, proč Bruno napadl Jakuba. Později se to z něj pokusí vytáhnout. Dokonce bude požadovat, aby se Bruno Jakubovi omluvil, což mladík pochopitelně odmítne.

Karla je vystresovaná a trpí bolestmi břicha. Navíc jí nijak nepomáhá, že Jakub bere vše s otravným nadhledem a bez jakékoli empatie k jejím pocitům, proto se spontánně rozhodne vztah ukončit. Ačkoli ji přemlouvá, přeruší s ním i veškerou spolupráci a důrazně ho požádá, aby nechodil do Coolny.

Je mezi Evženem a Blankou nadobro konec?

Pešek se diví, proč se chce Evžen pouštět do rekonstrukce Blančiny koupelny, když stejně za chvíli odletí do Austrálie. Udělal by něco podobného pro jiné nájemníky nebo mu jde primárně o Blanku? Je to tak, Evžena skutečně mrzí, že se k němu Blanka poslední dobou chová chladně a odtažitě. Kromě toho mu nejde z hlavy včerejší událost, kdy Blanka nedokázala vejít do krámku za dětmi, protože tam byl i Luděk. Co jí sakra provedl, že je z něho tak rozhozená?

Marie drsně rozpráší Vandiny iluze

Na rozdíl od Blanky se Vanda z Luďkovy přítomnosti nesmírně raduje. Dnes vyrazí s Jolanou na nákupy a pořídí si nové boty, kabelku, zkrátka vše potřebné, aby byla pro Luďka dokonalá. Je zamilovaná, jak ještě nikdy nebyla, a požádá mámu, aby Marii vyřídila, že se o jejím vztahu s Luďkem zatím nemá nikde šířit, hlavně před dětmi. Zatímco si povídají v hospodě, Marie za nimi dorazí, a tak ji Vanda poprosí přímo. Nesetká se však s příjemnou reakcí.

Marie ji varuje, že Luděk je odporný manipulátor, který ji jenom využije a odkopne. Vanda se urazí a odejde. Podle Jolany byla Marie příliš krutá, ale faktem je, že Jolana neví všechno – netuší, co Luděk provedl Blance a že by úplně stejně mohl ublížit Vandě.

Zdroj článku:
  • autorský text