Fotokvíz k československým rodinným filmům a komediím: Ukažte, jak je znáte

Fotokvíz k československým rodinným filmům a komediím: Ukažte, jak je znáte
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pokud jde o slavné československé komedie a rodinné filmy, hrdě se prohlašujete za jejich neomylného znalce. V tom případě vám jistě nebude vadit, když si vaše vědomosti trošku otestujeme. Náš zábavný fotokvíz prověří, zda zvládnete správně přiřadit fotky k odpovídajícím filmům.

Pohodlně se usaďte a zavzpomínejte s námi na své oblíbené československé komedie a hřejivé rodinné filmy ze 70. a 80. let. Prostřednictvím našeho fotokvízu, ve kterém budete přiřazovat fotografie ke správným filmům, si osvěžíte nestárnoucí klasiku, navíc se u toho odreagujete a dobře pobavíte. Kdoví, možná dokonce dostanete chuť si některou z těch legendárních perel znovu pustit, i když máte pocit, že ji dávno znáte nazpaměť a odříkáte každou slavnou hlášku.

Koneckonců právě to bude při rozřazování námi vybraných fotografií klíčové – dokonalá znalost uvedených filmů, ale i bystrý zrak a pohotová reakce. Každá drobnost může být podstatná, každý detail, který vaší pozornosti unikne, může znamenat, že se netrefíte a zvolíte špatnou odpověď. Pravda je, že některé z přítomných komedií jsou si vlastně trochu podobné, např. hereckým obsazením. Splést se tak bude velice snadné, ale nenechte se rozhodit. Jistě si povedete výborně.

Podařilo se vám u všech fotek odhalit, z jakých filmů pocházejí? Gratulujeme, jste skutečný znalec československé komediální tvorby i rodinných filmů. Nachytat vás na něčem, to by byl opravdu oříšek. Těm, kteří chybovali, děkujeme za účast a doufáme, že se jim i přesto náš kvíz líbil.

Zdroj článku:
  • Autorský text