Kolik měl vlastně Čestmír v Ordinaci žen? Pamatujete si je všechny?

Kolik měl vlastně Čestmír v Ordinaci žen? Pamatujete si je všechny?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
MUDr. Čestmír Mázl je jednou z hlavních postav velmi oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě, která běží na naších obrazovkách již od roku 2005 a jedná se o takzvaný nekonečný seriál.

Roli doktora Mázla ztvárňuje Petr Rychlý, který patří mezi známé české herce. Pojďme se společně podívat na ženy, které provázely doktora Mázla během dlouhých let v ordinaci v růžové zahradě.

Gita, Magda, Marcela, Alena. Kde jen začít...

V počátcích seriálu byla manželkou doktora Mázla Marcela Mázlová, kterou si zahrála herečka Alena Štréblová, spolu měli dvě děti. V té době mladý a ambiciózní gynekolog Čestmír nepatřil mezi zrovna záletníky. Po letech vztahu se však vytratila jiskra ze vztahu, a nakonec vztah Čestmíra a Marcely skončil úmrtím Marcely na rakovinu.

Druhá žena Čestmíra byla Gita Petrová kterou hrála herečka Daniela Šinkorová. S Gitou se Česmír scházel již v době, kdy se staral o nemocnou manželku Marcelu Mázlovou. 

S Gitou to byla opravdu velká láska, která neměla hranic. Dokonce se spolu zasnoubili. Ambicióznímu Čestmírovi to však bylo málo a jednoho dne si nedokázal pomoct a Gitě zahnul s pediatričkou Bělou Páleníkovou.

V roce 2008 však došlo k neštěstí a Gitu na nádraží v Berlíně, do kterého odjela na služební cestu. Na kongresu ji napadla skupinka neonacistů a na následky zranění zemřela. Byla to tak už druhá žena Česmíra Mázla, která zemřela. 

Daniela Šinkorová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Další žena, která zkřížila cestu doktorovi Mázlovi byla Magda Tárová, kterou hrála Markéta Plánková. Přes počáteční nadšení se však vztah těchto dvou velmi rychle změnil a chvíli to vypadalo na jejích konec. Magda nebyla zrovna nejvěrnější a Čestmírovi zahla s doktorem Hruškou.

Tato situace se však uklidnila a Magda se dostala s Čestmírem do jiného stavu. V roce 2010 se jim narodil syn Mikuláš a vše vypadalo na pohádkový vztah. Bohužel, v roce 2013 Magda zemřela na následky chřipky a stala se již třetí ženou Čestmíra, která zemřela. Doktor Mázl měl po všech těchto negativních zážitcích deprese, které řešil alkoholem a milenkami, to však není úplným řešením. Tuto situaci napravila až Alena Rytířová, mladá a krásná žena, také doktorka do jejíž role se ztvárnila Michaela Badinková.

Jejích vztah nevypadal ze začátku zrovna pohádkově. Během této doby Alena počala dítě se svým bývalým manžele a Čestmír si tak musel zvyknout, že jeho poslední syn Benjamin má dva tatínky. Nakonec se jejích vztah urovnal a došlo ke klidnému soužití. 

Primář a lékař Čestmír Mázl patřil mezi záletníky, ale zažil také situace, které určitě nikdo z nás zažít v životě nechce. Jeho cesta ordinací byla doposud velmi dramatická. Můžeme se tedy nadále těšit na to jak celá ordinace bude pokračovat a jak se bude děj vyvíjet.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.serialzone.cz