Vojtěch Kratochvíl z Ordinace: Sympatický herec Ivan Lupták se svou seriálovou postavou moc společného nemá

Vojtěch Kratochvíl z Ordinace: Sympatický herec Ivan Lupták se svou seriálovou postavou moc společného nemá
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pětatřicetiletý herec původem z Kladna dlouho vůbec netušil, co by chtěl v životě dělat. Stejně dlouho váhal, koho by vlastně chtěl v životě po svém boku. O herectví dlouho vůbec neuvažoval.

Váhání je asi to jediné, co má Ivan se svou trochu nešikovnou a nerozhodnou postavou chirurga Vojtěcha Kratochvíla společné. K roli se postavil čelem a nabídku přijal především proto, že mu to jako mladému herci umožnilo se zviditelnit.

Právě kvůli roli Vojtěcha dlouho váhal, zda se má přiznat ke své orientaci. Nakonec se ale rozhodl pro zveřejnění a divácké sympatie rozhodně neztratil. Tak bude jeho seriálová přítelkyně Radka Loudová zřejmě jedinou ženou jeho života.

Herec s vysportovanou postavou, za kterým se nejedna žena zasněně otočí, má už ve své orientaci jasno od vysoké školy, kde se také v uvolněném prostředí DAMU nemusel přetvařovat.

Pro Novinky.cz se v jednom starším rozhovoru Ivan neplánovaně rozpovídal. Prozradil, že na rozdíl od četné skupiny gay komunity, on po manželství neprahne a ani vlastní děti mu v životě nechybí.

Sám po manželství neprahnu. Nesouhlasím ale s nařčením, že chceme zničit tradiční rodinu. Někdo slovíčkaří, že manželství patří jen muži a ženě. Dobře, neříkejme tomu tedy manželství, ať se to jmenuje jinak.

Pokud se tedy jeho postava v Ordinaci dostane k tomu, že do toho s Radkou konečně „praští“, možná si před kamerou vyzkouší, jaký by byl otec, což ho pak třeba rozhoupe i v reálu. Sám herec zmínil, že než mít vlastní děti, raději by vytvořil domov dítěti v pěstounské péči, které už na světě je, ale nemá nikoho, kdo by ho měl rád.

Zatím si Ivan s přítelem pořídil chalupu, na které si užíval volno, když byla zavřená divadla. Na rozdíl od svého partnera není rozený kutil, a tak se všechno musí učit. Svůj život nijak neplánuje a nechává ho prostě plynout.

 

Zdroj: