Ordinace v růžové zahradě: Přijela snad tajemná Američanka do Kamenice proto, aby zničila Vojtovi život?

Ordinace v růžové zahradě: Přijela snad tajemná Američanka do Kamenice proto, aby zničila Vojtovi život?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ester Geislerová se v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 zastavila jen na skok. Vypadá to ale, že stihla pořádně zavařit Vojtovi a ten se hodně zapotí, aby to Radce dokázal vysvětlit.

Vojta je prostě smolař. Tak dlouho mu trvalo, než našel odvahu k tomu, aby Radku požádal o ruku, až to vypadalo, že z toho nic nebude. V jeho rituálu námluv už byly zapojené všechny sestry z oddělení, a nakonec musela iniciativu převzít sama Radka (Slováčková).

A když se to nakonec pohnulo a vypadalo to, že se v dálce ozvou svatební zvony a dočkáme se seriálové veselky, tak se objevila Pavla se svým lehce vtipným přízvukem. Pavla je dcerou českých emigrantů žijících v Americe a s Vojtou se potkala na lékařském kongresu v Las Vegas. Jenže tam netrávili čas jen prací a pořádně se rozparádili. Skončili v jedné z těch kapliček, které mají pro mnoho alkoholem posilněných návštěvníků města hazardu neodolatelné kouzlo. A stejně tak zapůsobila jedna taková kaple na opilého Vojtu a jeho novou kamarádku Pavlu.

Co může být větší sranda, než se vzít v Las Vegas?

Přece vystřízlivět a nepamatovat si to. Tak zděšená Pavla za čas zjistila, že se nemůže vdát, protože už vdaná je. V obavách, jak pořídí při setkání s Vojtou mu zamlčela, že jde jen o její problém, protože v Česku sňatek platný není. Vojtu tak postavila s malou lží před hotovou věc, že je ženatý. Vojta musel začít plánovat, jak to šetrně sdělí Radce.

Jenže vše moc přeplánoval, a nakonec Radku utvrdil v tom, že má se svou americkou manželkou pletky. Jak to celé dopadne, je ve hvězdách. Můžeme jen doufat, že si Radka nenechá radit od svých kolegyň v práci.

E. Geislerová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

A co na to Ester Geislerová?

Ta byla z natáčení nadšená, protože v tak velkém seriálovém zázemí ještě nehrála a moc si to s novými hereckými kolegy užívala. Ale to, jestli se jí podařilo definitivně rozbít jeden z nejlepších vztahů v kamenické nemocnici, neprozradila. Ester po Anatomii života, kde hrála jednu z hlavních postav, nikde k dlouhodobé spolupráci vázaná není a pracuje na svém projektu „Terapie sdílením“ o vztazích v on-line době. Zda bude Anatomie života někdy pokračovat, nikdo neví. Projekt měl původně nahradit Ordinaci, když byl plánovaný její definitivní konec, ale vypadá to, že nesplnil představy o sledovanosti, a tak skončil mnohem dříve, než originální finský formát Syke, podle kterého se točil.

 

Zdroj:

  • autorský článek