Místo kina bude na Netflixu a s jiným hlavním hercem, než se očekávalo: Tento akční trhák je nakonec úplně jiný

Místo kina bude na Netflixu a s jiným hlavním hercem, než se očekávalo: Tento akční trhák je nakonec úplně jiný
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Původně měl být film „Muž z Toronta“ ukázan v kinech po celém světě, abychom se na velkém plátně mohli podívat na další akční trhák s Jasonem Stathamem v hlavní roli. Jenže plány se od té doby hodně změnily. Kino nebude, spíše Netflix, a Stathama taky neočekávejme.

Změny, změny, změny

V upoutávce na „Muž z Toronta“ se hodně střílí a mlátí do huby – a není se čemu divit, vždyť v režisérském křesle seděl Patrick Hughes, který už má za sebou spoustu akčních trháků, jako například „The Expendables 3“ a „Zabiják a bodyguard“. Od 24. června 2022 bude akční komedie k dispozici na Netflixu. Snímek měl mít původně premiéru v kinech, jenže jedna zásadní změna způsobila, že si nakonec Netflix zajistil vysílání filmu.

Od plánů uvedení do kin se upustilo poté, co původní představitel hlavní role Jason Statham z projektu odešel. Novým hercem pro hlavní roli se stal Woody Harrelson. Harrelson sice není typickou náhradou pro čistě akční filmy, ale možná trochu lépe sedí k tomuto specifickému snímku. Tím, že se producenti rozhodli udělat z „Muž z Toronta“ akční komedií pro široké publikum, je to spíše film pro Woodyho.

Akční komedie nás bude bavit

A tak je kromě explozí a rvaček v traileru k vidění i spousta komedie – především v podobě slovních přestřelek mezi Woody Harrelsonem a jeho parťákem Kevinem Hartem. Oba herci jsou známí pro svůj komediální talent, Harrelson dokonce začal jako herec v sitkomu Cheers.

Ve „Muži z Toronta“ hraje profesionálního zabijáka, který si pronajímá byt na Airbnb. Došlo ale k náhodné dvojité rezervaci, a tak se v bytě objeví neúspěšný prodejní poradce (Kevin Hart), naprosto průměrný chlapík – kterého si však nesprávní lidé rychle spletou s „Mužem z Toronta“. V dobrém i ve zlém se duo musí dát dohromady, aby společně přežili ten chaos kolem nich.

Dále v tomto filmu uvidíme Kaley Cuocová, Ellen Barkinová a Lela Lorenová. Níže se můžete podívat na trailer.

Zdroje článku: