Drbárna ze ZOO: V dubnu Viky bude zvažovat život v Itálii, vrátí se Kristýna a roli mafiána přebere Kamil

Drbárna ze ZOO: V dubnu Viky bude zvažovat život v Itálii, vrátí se Kristýna a roli mafiána přebere Kamil
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
S Pivoňkou je to stále otravná nuda. Nahání ho lichvář Hrubý a chce zpět své peníze. Márty je samozřejmě nemá. Podaří se mu z Alice vytáhnout 70 tisíc jako zálohu na svatbu, ale to Hrubému nestačí.

Sid a Julii začíná být jasné, že přesvědčit Pivoňkovy oběti vypovídat bude nadlidský úkol. Ženy s ním už nechtějí mít nic společného. Už i Adam pochopil, že jeho přítel má dvě tváře. Sid se však stále obává, že se za něj Alice provdá.

Márty a Alice
Márty a Alice | Zdroj: FTV Prima

Viky a Filip zvažují odchod do Milána, ale jak jde čas, počáteční nadšení trošku opadá a už se jim takový zásadní krok nezdá tak lákavý. Oba předstírají, že se na změnu těší, protože nechtějí tomu druhému zkazit radost.

Odpustí Kristýna Albertovi nevěru?

Všichni v ZOO mluví o Kristýnině návratu, jen Albert nic netuší. Přesto se snaží na její příjezd náležitě připravit. A stále doufá, že mu Kristýna dá šanci. Brázda mu ale poradí, jak se situací naložit líp, než by vymyslel Albert. Jenže když se Kristýna doopravdy vrátí, všechno je trochu jinak, než Albert očekával.

Marek chce potomka

Marek s Tes se začali snažit o miminko a Marek už plánuje dětský pokoj. Svým nadšením hodně baví babi Bělu. Všechno ale nejde tak rychle, jak by si Marek přál.  

Kamil dává Dominice jednu lekci za druhou

Radikální změny v životě čekají na Dominiku. Kamil už měl ponižování dost a rozhodl se, že se s nevlastní sestrou vypořádá. Je v tom rozhodně úspěšnější než Charlie a Dominika se chystá vyklidit pole. To ale Kamil nechce. Chce sestru využít k tomu, aby mu pomohla dostat starého Ovčíka z vězení.

Kamilovi jeho první úspěchy stoupnou do hlavy a začne se chovat jako mafián. Jde z něj strach a bojí se ho i Marika. Dominika se nakonec obrátí na Charlieho, aby jí pomohl. Nepochodí u něj. „Liga spravedlivých" má jiné starosti. Kamil chce Raula připravit o rybník a je potřeba ho zastavit.

Svatba je na spadnutí

Nakonec to vypadá, že se Alice opravdu vdá. Je zamilovaná a ani Sidonie s ní nepohne. Sid už předala nasbírané důkazy proti Mártymu Břéťovi, ten je však skeptický a nevěří, že by to na obvinění stačilo. Možná něco změní Bejdová, která má prsten, co postrádá Alice.

Tereza v nemocnici

Markovi se nelíbí, jak je v podnikání Tes vytížená ve srovnání s Izy. Tes je v jednom kole a musí žádat o pomoc Liškovou. I přesto se zdá, že jí přepracování se moc nesvědčí. V jednu chvíli jí Marek musí volat zdravotnickou pomoc. Tes zůstává v nemocnici na pozorování, které skončí pozoruhodnou novinkou.

Situace kolem Kamila už začíná zajímat i Břéťu. Možná je čas vzít Dominiku na milost.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Nova,
  • Autorský text