Drbárna ze ZOO: Překvapivý odchod další oblíbené postavy a odhalení natáčecího plánu konce seriálu

Drbárna ze ZOO: Překvapivý odchod další oblíbené postavy a odhalení natáčecího plánu konce seriálu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přestože se všichni, kdo se točí kolem seriálu ZOO, snaží vytvořit dojem, že jsou jedna velká rodina, nejspíš to nebude tak úplně pravda. Jen stěží se totiž dá vysvětlit, že jednoho dne Pavla Tomicová nepřijde na natáčení a nikdo netuší proč.

Jak prosáklo na veřejnost, není to poprvé, kdy se herečka na čas s natáčením rozloučila, protože se potřebovala dát dohromady po rozpadu manželství, ale tyto pracovní přestávky si vždy domluvila předem. Tentokrát to však bylo jinak a nikdo z jejího seriálového okolí neměl tušení, co se děje. Produkce se jí dokonce snažila sehnat, ale nic se nedozvěděla.

Malá vzpomínka 

Nakonec se roznesla zpráva, že Pavla Tomicová v seriálu skončila. To způsobilo nemalé zmatky, protože se musel upravit scénář. Jak se v seriálové hantýrce říká, ze seriálu je vypsaná. Pokud by se měla ještě objevit, bude to nejspíš až na finále.

Co je za náhlým odchodem, to nikdo netuší. Ani herečka sama to neuvedla. Nejspíš už to nebudou osobní problémy související s Ondřejem Malým, který ji opustil kvůli mladší kolegyni. Zarážející je, že by si herečka, která je na Primě oblíbená a ZOO není jejím prvním seriálem, chtěla zkazit dobré vztahy.

Pro redakci jednoho magazínu Tomicová uvedla, že má v plánu se ještě do seriálu vrátit, ale to už by nemuselo být reálné. Seriál pomalu míří ke svému konci. Tomicová už se tak nejspíš nedočká milostné linky, kterou si pro svou postavu veterinářky Anežky Krásné přála. Chvíli to vypadalo, že se možná v seriálu vrátí ke svému bývalému manželovi (Michal Suchánek), ale ten ji nakonec podvedl a utekl.

Jak vyplynulo ze situace, herečka nebyla vyhozena, ale oznámila nějakou závažnou skutečnost, kvůli které nemůže pracovat. Ani zvědavým novinářům však Pavla Tomicová nedala ke svému chování jasné vysvětlení. Prý by to bylo na dlouhé vyprávění.

Natáčení seriálu už se pomalu chýlí ke konci

Ze zákulisí seriálu prosáklo, že její návrat nemusí být reálný, pokud bude mít natáčení přerušené víc než šest týdnů.

Seriál bude na obrazovkách naposled před letní pauzou 27. června, kdy Prima odvysílá 212. epizodu. Zbylých 12 dílů uvede Prima na podzim. Poté by měl začít nový seriál, ale není ještě jasné, co je v plánu.

Zdroje článku: