Ulice: Pošle Mára nevěrnou Karlu na ropnou plošinu až na ni praskne nevěra? Zasloužila by si to

Ulice: Pošle Mára nevěrnou Karlu na ropnou plošinu až na ni praskne nevěra? Zasloužila by si to
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Karla Marečková by si nejradši nafackovala. Místo toho, aby si naplno užívala Kustíkovo dětství a hezky se starala o Vojtu, ona svůj volný čas vyplnila nevěrou. Jakubu Štěpánkovi neodolala a spustila se s ním jako utržená ze řetězu. Málem ani nepomohlo Dominičino varování, že se řítí do velkého průšvihu. 

Jedno přísloví říká: „Každý chvilku tahá pilku.“ A své o tom ví také manželé Karla a Mára Marečkovi, kteří ve svém krátkém společném čase už stihli nadělat spoustu bot. Pamatujete si ještě na to, jak se Mára snažil vylepšit rodinný rozpočet tím, že přeprodával nezdaněné zboží? Svým lehkovážným počínáním zadělal na velké dluhy a Marečkovi se ocitli v krizi. Měli Vojtu a malého Kustíka, na kterého Karla zůstala sama. Mára, který se situaci snažil všemožně řešit, odjel vydělat na ropnou plošinu. 

Když se Marečkovi ocitli ve finanční tísni, vyčetla Karla Márovi, že kvůli jeho blbosti bude ona muset odcházet od Kustíka a pracovat. To naštěstí nebylo zapotřebí, ale diváci si mohli všimnout jednoho paradoxu. Netrvalo dlouho a po Márově návratu si Karla sama pomáhala do práce. Přehlédnout nešlo ani to, že jako máma tráví se svými dětmi poměrně málo času. Věčně je u ní Věrka, která zastane hodně věcí. Karla má díky tomu čas na kávičky s kamarády, na klidné čtení na gauči a na milostné schůzky s Jakubem... Tedy na věci, o kterých si běžné maminky mohou nechat jenom zdát. 

Jenže zabřednutí do dluhů je jedna věc, nevěra je věc druhá. Co je horší? No hádejte! Samozřejmě, že Karlina nevěra. 

Karlu její chování dožene na všech frontách, Zdroj: TV Nova

Mára má nepřehlédnutelné parohy, které jen tak neshodí 

Chudák Mára, snaží se a pořád má za ty dluhy tak trochu máslo na hlavě. Jakmile se dozví, jak dlouho ho Karla vodí za nos, bude mít co dělat, aby okamžitě nepožádal o rozvod. Vždyť Karla mu nasadila opravdu unikátní parohy. Zatímco on hlídal děti a po večerech jezdil, ona měla čas se realizovat v práci i ve svém intimním životě.

Tohle Máru bude hodně bolet. Drama znásobí i pouhý fakt, kolik lidí o Karlině nevěře už ví. Bruno, Dominika, Gábina i Herman. Od Karly je to přinejmenším velmi troufalé a samozřejmě i sebestředné. Vždyť hned, jak se objevil Jakub, ona odsunula svou rodinu na vedlejší kolej. Co si o sobě vlastně myslí? Jenže teď už se kolem ní utahuje smyčka. Zoufalý Jakub může klidně kdykoliv nasednout k Márovi do taxíku a říct mu, jak se věci mají. 

Karla se vybarvila. Ukázala se být jako skvělá lhářka. Umí lhát všem a za všech okolností. A nejvíce její pohádky hltá Mára. I ten však začíná mít určité pochybnosti.

Zdroj článku:
  • Autorský text