Ulice: Magda se zastává Romana, který měl na Šimonově šikaně největší podíl. Prokopovi kvůli němu ztropí scénu

Ulice: Magda se zastává Romana, který měl na Šimonově šikaně největší podíl. Prokopovi kvůli němu ztropí scénu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vážně se Magda postaví na stranu Romana a Viktora, i když viděla video, zprávy a e-mail od Gábiny, kde popisuje všechno, co dělali Šimonovi? Dokonce se kvůli nim ve 4371. dílu pohádá s Prokopem. Blance se poodhalí tajemství mezi Adamem a Jarkou a Vanda má nahnáno.

Adama zajímá, jestli budou Luděk s Vandou večer doma, chce s nimi něco důležitého probrat. Luďka automaticky napadá, že se jim chce zmínit o tom, že má vážnou známost, ale to Adam obratem vyvrací. Sám Luděk mu totiž kladl na srdce, ať se tak mladý ještě neváže, ať si užívá života.

To ve Vandě by se v tu chvíli krve nedořezal. Bojí se totiž, že ji chce Adam před Luďkem shodit a říct otci pravdu o jejích tajných nákupech a dohodách. Odchytne ho proto, aby si s ním promluvila, ještě než Luděk dorazí domů. Adam jí prozradí, že se chce odstěhovat, protože se s nimi v jedné domácnosti necítí dobře. Večer se však dozvídá, že má Vanda zdravotní potíže, a tak rozhovor prozatím odkládá. 

Vanda má tajemství
Zdroj: TV Nova | Vanda má tajemství

Adam jde posedět k Šárce do krámku na opravdu dobrou kávu. Hlavně takovou, kterou si může vypít v příjemnější společnosti než v té Vandině. Náhodou sem pro snídani dorazí i Blanka a přisedne si k Adamovi. Ten se potřebuje na chvilku vzdálit a jako na potvoru mu právě volá Jarka. A protože má telefon položený na stole, Blanka se nenápadně podívá na displej a na něm vidí Jarčino jméno.

Jako zvědavá žena a máma prostě nemůže odolat a musí se Adama zeptat, proč mu volá. Adam se z toho bravurně vykroutí a její telefonát odůvodní společným zájmem chodit na kurzy tance. Blanka to považuje za skvělý nápad, alespoň Jarka přijde po rozvodu na jiné myšlenky. Kdyby věděla, že už na ně díky Adamovi přišla... Adam Jarku připraví na odhalení, a tak když Blanka nadšeně vtrhne do ordinace, Jarka je připravena reagovat. Blance však vrtá hlavou, proč chce chodit tančit s Jarkou. Pokusí se proto zjistit více informací od Kristýny. Podaří se jí z ní něco konečně vymámit?

Šimon se po víkendu u táty vrací domů, a protože zatím zůstává fyzicky mimo školu a Jirka je postaven mimo službu, tráví čas doma společně. Šimon má na Jirku spoustu otázek. Hlavně těch, které se týkají jeho dalšího působení u policie. Jirkovi se však o tom nechce mluvit, a tak Šimon svede řeč na Gábininy narozeniny, které kvůli uplynulým událostem neoslavili. Připravují jí proto překvapení. Překvapená Gábina skutečně bude, a konečně bude také důvod se zasmát, i když ne na dlouho. 

Jirka, Šimon a Gábina
Zdroj: TV Nova | Jirka, Šimon a Gábina

Prokopa čeká schůzka s rodiči šikanátorů a Gábinou. Prokop chce dát všem třem trojky z chování a zmiňuje se o tom Ireně, která mu přijela pomoct s touto obtížnou situací. Probírají to u společné večeře, ale místo toho, aby celou záležitost a případné tresty konzultovali jen spolu, do rozhovoru se vloží Magda.

Magda se však překvapivě zastává Romana s Viktorem, kterým Prokopův trest v devátém ročníku může hodně uškodit. Šimon oproti tomu podle ní nemá moc co ztratit. Obzvlášť Roman je chytrý a Prokop mu chce tímhle zničit život. Magda je téměř nepříčetná. Chce se mu prý jen pomstít za Šimona. Prokop raději odchází, aby se uklidnil. 

Zdroj článku:
  • Autorský text