Kolik byste mu hádali? Matouš Ruml z Ulice slaví právě dnes narozeniny

Kolik byste mu hádali? Matouš Ruml z Ulice slaví právě dnes narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbený herec Matouš Ruml, který aktuálně září na obrazovkách hned v několika seriálech, oslaví 4. října své narozeniny. Herci přejeme ještě mnoho natáčecích klapek, protože ať už se objeví v jakémkoliv projektu, diváci ho milují.

Matouš Ruml září v nových seriálech 

Matouš Ruml se svým fanouškům za svou hereckou kariéru ukázal v mnoha barvách. Pamatovat si ho mohou ještě z Comebacku, kde hrál puberťáka Lexu. Mnohem vážnější roli mu však přinesla Ulice, ve které ztvárnil sympatického učitele Davida Kučeru. Zářil také ve StarDance a aktuálně je vidět opět na Nově a zároveň i na Primě.

Natálie Otáhalová a Matouš Ruml, StarDance 2019   Zdroj: nextfoto.cz

Na Nově doplňuje učitelský sbor gymnázia v seriálu Pan profesor. Na Primě si pro změnu zkouší vyrábět své vlastní pivo. Vraťme se ale k jeho roli v Ulici, kde dlouhou dobu působil jako učitel David Kučera, který se zamiloval do své kolegyně Terezy Jordánové. Diváci si ještě teď mohou pamatovat na to, jakou romantiku scenáristé dvojici na závěr jejich dějové linky přichystali. 

David Kučera byl dobře vychovaný mladý muž, který nastoupil jako nadějný mladý učitel na gymnázium a rovnou se dostal do kabinetu Terezy Jordánové. Tu David Kučera ihned okouzlil. Sama se však v tu dobu plácala ve vztazích nevztazích a chvíli to i vypadalo, že se ti dva dohromady nejspíš vůbec nikdy nedají. David Kučera měl totiž holku – vypočítavou Alenu. Ta byla krásná, chytrá i společenská. Chybělo jí však to nejcennější, a to opravdová láska k Davidovi. Alena chtěla Davida řídit a neustále ho v životě někam posouvat. Sama byla velmi ambiciózní a šplhala po pracovním a společenském žebříčku stále výš. U Davida však tvrdě narazila. Nejprve ji totiž prokoukla Tereza a později si oči nechal otevřít také David. Ten však svou milovanou do poslední chvíle bránil.

David Kučera je velký sympaťák, a proto není pochyb, že jeho přítomnost v Ulici přitáhla k obrazovkám další diváky. Možná si pamatujete na to, že si se svými kolegy Kučera ihned padl do noty. Vzpomenout si můžete také na Davidovy rodiče Vlaďku a Dušana. Zatímco Vlaďka byla taktnost sama, Davidův otec byl výbušný typ a jednu chvíli nesnášel otce Terezy Tomáše.

David Kučera byl kladnou a nekonfliktní postavou 

David Kučera byl kladnou postavou, která nikdy neměla potřebu vyvolávat nějaké konflikty. Svým vstupem do Ulice navázal na dějovou linku Terezy Jordánové, se kterou později začal tvořit pár. Určitě velmi zajímavá byla jeho role vedle manipulativní Aleny, které až do poslední chvíle naivně věřil.

Ukázalo, že je přátelský po mamince Vlaďce. Ta díky Davidovi v Ulici započala svou vlastní dějovou linku, která spíše souvisela s Tereziným bratrem Matějem než se samotnou budoucí snachou Terezou. Ale to už je jiný příběh. Možná by herec Matouš Ruml v Ulici hrál i nadále, kdyby se jeho seriálová partnerka nerozhodla ze seriálu odstoupit. Herečka Patricie Pagáčová totiž chtěla započít novou kapitolu svého života, což mimo jiné znamenalo dát Tereze Jordánové, se kterou strávila několik dlouhých let, sbohem. Spolu s ní se ze seriálu vytratil také David Kučera. 

Oslaví své 37. narozeniny. Uhádli jste?

Zdroj článku:
  • autorský text