Diskuze

V Ulici je zle. Agrese se stupňuje. Scenáristé vymysleli další ďábelskou zápletku

V Ulici je zle. Agrese se stupňuje. Scenáristé vymysleli další ďábelskou zápletku
Sandra Nováková v rozhovoru pro TV Nova popsala, jak se jí natáčí dějová linka o tom, že Adrianu skrze e-maily obtěžuje záhadný stalker. Snaží se vypátrat, o koho jde, ale začíná panikařit, protože zprávy chodí čím dál častěji a agrese graduje. Herečka zmínila osobní zkušenosti s obtěžováním.
Zpět na celý článek

Sandra Nováková v rozhovoru pro TV Nova popsala, jak se jí natáčí dějová linka o tom, že Adrianu skrze e-maily obtěžuje záhadný stalker. Snaží se vypátrat, o koho jde, ale začíná panikařit, protože zprávy chodí čím dál častěji a agrese graduje. Herečka zmínila osobní zkušenosti s obtěžováním.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Namakaný ostrý chlapák z Ulice Tomáš Dastlík: Komu, čemu vděčí za svůj nezaměnitelný vzhled?
24.05.2021

Namakaný ostrý chlapák z Ulice Tomáš Dastlík: Komu, čemu vděčí za svůj nezaměnitelný vzhled?

Často je obsazovaný do kriminálních seriálů kvůli svému drsnému vzhledu. Při představení se štábu ale překvapí svou nepřílišnou výškou. To mu ale...

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude
29.04.2021

Jak jsem poznal vaši matku dostane definitivně sequel: Jak jsem poznal vašeho otce doopravdy bude

Téměř nikdo tomu už nevěřil, ale teď je vše jasné: Spin-off sitcomu „Jak jsem poznal vaši matku“ se opravdu blíží. V novém seriálu „Jak jsem poznal...

Nový sitcom od režisérky seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ konečně na Netflixu
25.10.2021

Nový sitcom od režisérky seriálu „Jak jsem poznal vaši matku“ konečně na Netflixu

Pamela Frymanová režírovala 196 z 208 epizod jednoho z nejúspěšnějších sitcomů tohoto století „Jak jsem poznal vaši matku“, a v současné době je...

5 nejpodivnějších filmových kostýmů. Co na ně říkali herci?
14.05.2021

5 nejpodivnějších filmových kostýmů. Co na ně říkali herci?

Kostýmy jsou ve filmech klíčové, protože přivádí postavy k životu. Těžké obleky nebo silné vrstvy make-upu to však hercům moc neusnadňují. Obzvlášť...

Nejhorší sci-fi všech dob: America 3000 aneb když ženy převezmou moc nad planetou
19.04.2021

Nejhorší sci-fi všech dob: America 3000 aneb když ženy převezmou moc nad planetou

Špatné filmy mají nejrůznější podoby. Někdy se díváme na útok převelkých zvířat, někdy se unudíme k smrti a někdy je scénář a režie tak...

Zdeněk Godla: Z těžké životní situace se mezi známé české herce dostal úplně náhodou
31.10.2021

Zdeněk Godla: Z těžké životní situace se mezi známé české herce dostal úplně náhodou

Zdeněk Godla je český herec romského původu, který před svou kariérou nevedl zrovna příkladný život. Jen jedna malá náhoda mu však obrátila život...

Účast v soutěži SuperStar a role v Ordinaci v růžové zahradě mu zajistila slávu a hvězda Bena Cristovaa stoupá strmě vzhůru dál
07.09.2021

Účast v soutěži SuperStar a role v Ordinaci v růžové zahradě mu zajistila slávu a hvězda Bena Cristovaa stoupá strmě vzhůru dál

Mezi mladou generací je pojmem. Na svém instagramovém účtu má téměř 800.000 sledujících a sbírá nespočet lajků u svých příspěvků. Reprezentuje naši...

Táňa Pauhofová a její proměna z ošklivého káčátka ve žhavou sexy zrzku
30.08.2021

Táňa Pauhofová a její proměna z ošklivého káčátka ve žhavou sexy zrzku

Známe ji především z českých filmů, i když je to slovenská herečka. Často ztvárňuje svůdné krásky. Se svou zrzavou hřívou hustých dlouhých vlasů je...

MY LIFE IS MURDER: Fanoušci bývalé policistky Alexy a princezny bojovnice Xeny se dočkali pokračování 1. série
25.08.2021

MY LIFE IS MURDER: Fanoušci bývalé policistky Alexy a princezny bojovnice Xeny se dočkali pokračování 1. série

Lucy Lawless konečně ukázala, že není jen zdatnou bojovnicí Xenou, ale umí zahrát i obyčejnou ženu. Bylo to v roce 2001, kdy skončilo natáčení...

Dcera bývalého ministra je novou tváří Ordinace v růžové zahradě 2
22.09.2021

Dcera bývalého ministra je novou tváří Ordinace v růžové zahradě 2

S příchodem nových dílů oblíbené Ordinace v růžové zahradě 2 se objevily i nové postavy, které sledovanou Růžovku oživí. Takovým oživením jistě...

Diskutujte

Nejnovější diskutované