ZOO: Franta Kolman si nedá pokoj. Nově má v hledáčku i Tes Janečkovou

ZOO: Franta Kolman si nedá pokoj. Nově má v hledáčku i Tes Janečkovou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Jakmile se v ZOO objeví nová ženská postava, na kterou je navíc radost pohledět, téměř okamžitě se stane objektem zájmu seladona Franty Kolmana. Nejinak tomu bude i v případě Tes Janečkové. Uspěje konečně Franta u žen?

Lžím a výmyslům Viky Janečkové ohledně existence dvojčete Alex snad konečně definitivně odzvonilo. Odhodlala se vyložit Petrovi pravdu na stůl. O to překvapující pak pro ni bylo, když se do jejího života připletla skutečná sestra Tes. Tu jí představil její vykutálený otec, který Viky požádal, aby se o Tes postarala.

Viky nejdříve zaujme poměrně jednoznačné zamítavé stanovisko. Cítí totiž, že by se mohlo jednat o další z tátových nápadů, jak celou situaci využít pro svůj vlastní prospěch. Když tedy slyší, že by u ní měla Tes nějakou dobu i bydlet, nechce věřit vlastním uším. Pak se ale se sestrou do jisté míry sjednotí v názorech na jejich otce, a začne to tak vypadat, že si holky budou rozumět.

Nebyl by to ale seriál ZOO, kdyby se za celou věcí neskrýval nějaký hlubší smysl či zápletka, a ani v případě sester Janečkových tomu není jinak. Tes Janečková totiž není žádný svatoušek, a momentálně je ve výkonu trestu v podobě veřejně prospěšných prací.

Ty nejprve vykonává pro město, když se po ní ale začne vedoucí vozit, a dokonce jí dělat nevhodné návrhy, rozhodne se skončit a využít nabídku Aničky, která jí poví o možnosti odpracovat si povinné hodiny v zoologické zahradě. Tam se ovšem dostane do spárů samozvaného mistra flirtu a věčného svůdce žen, Franty Kolmana.

Parta ze ZOO, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Franta se svými praktikami nijak netají. V nedávné době se nebránil koketování ani se Sidonií Novotnou, a nutno říci, že to je dáma, která je absolutně mimo jeho ligu. Na druhou stranu, u Franty jsou pravidla poměrně jednoduchá – jde-li o ženu, tasí své chlapské zbraně a do akce se pouští na sto procent.

Stejným způsobem se nakonec zaplete i s Tes. Jak si s ním sestra Viky poradí? Ukáže mu konečně jednou provždy, že jeho snažení u opačného pohlaví se prakticky nikdy nemá šanci sejít s úspěchem? Nebo se nad Frantou slituje, či dokonce podlehne jeho netradičnímu kouzlu, a dopřeje mu tak pocit blaženosti a zadostiučinění z jeho dobyvatelské výpravy za románkem? A může snad celou situací zamotat ještě jiný příběh, který dosud nevyplynul na povrch? Zatím těžko říct. Není moc jasné, co všechno mohou fanoušci ZOO od mladé Janečkové čekat, a může tak nakonec velmi slušně překvapit.

Tes má navíc v rukávu ještě jedno tajemství, o kterém se diváci mohli dočíst z médií a sociálních sítí, jelikož na obrazovkách byly doposud pouze drobné náznaky. Viky totiž nemá sestru jednu, ale dvě – kromě Tes je to také její dvojče Izy. Zdá se, že se scénáristé v tématice zaměnitelných dvojčat našli, a nyní se snaží tento koncept proplétat do děje, jak jen to půjde.

Je jasné, že situace ohledně tria Janečkových s sebou přinese spoustu zvratů a překvapení. První vlaštovky však mohou diváci sledovat v aktuálních epizodách seriálu ZOO na TV Prima.

Zdroj článku:
  • autorský text