Zlomový díl ZOO: Viky si myslela, že se lžím, které vydávala za pravdu, s Petrem společně zasmějí. Jenže se mýlila

Zlomový díl ZOO: Viky si myslela, že se lžím, které vydávala za pravdu, s Petrem společně zasmějí. Jenže se mýlila
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V zoologické zahradě je napjatá atmosféra. Plánovaný odchod Roklové se neutajil. Nikdo ze zaměstnanců z jejího odchodu není nadšený a informace, že by se měl na její místo dostat Albert, zapůsobila jako rozbuška.

Okamžitě se začalo plánovat, psát petice a přemlouvat Roklovou, aby si svůj odchod ještě rozmyslela. I její muž pochopil, že nebude doma spokojená, jak si namlouvá a na pomoc povolal tchýni. Ta by měla vědět, co na dceru platí.

Náhoda tomu chtěla, že se Běla potkala s Lumírem Brázdou. Oba mají velký zájem na tom, aby Marie zůstala ve funkci a jsou ochotní použít všechny dostupné prostředky. Tak vzniká video, kde maskovaná Běla mluví o komplotu, který se týká starosty a Alberta. Akce, která vznikla v Luborově hlavě jako jeden z jeho žertíků zabrala víc, než se čekalo. Starosta dostal strach, že by ho celá akce kolem Roklové mohla poškodit a couvl. Výpověď, kterou mu Marie přinesla, nepřijal.

Adam, zdroj: Pawel Gwužď / Nextfoto

Sid je až po uši zamilovaná a když Adam vysloví obavy, že její rodina nikdy nedovolí, aby spolu byli, rovnou ho vezme na malou oslavu. Vypadá to, že nikdo proti Adamovi nic nemá. Jan babička Sidonie je opět poněkud všetečná, a tak rovnou zajde za Adamovým dědou. Náhodou se však k jejich hovoru připlete Franta Kolman a Sidonii vylíčí Adama v poněkud jiném světle. To starou dámu hodně naštve, a aniž by si bláboly jednoho závistivce ověřila, má jasno. Sid se rozhodně s takovým agresivním kriminálníkem stýkat nesmí!!!

Viky si pomalu zvyká na Tes, ale nejde jí to až tak snadno. Tes není krotká a má stejně tvrdou hlavu jako Viky. Navíc neprožívá nejradostnější dny, práce, které musí dělat ji moc nevoní, a to doslova. Šéf si na ni zasedl, a tak ji posílá čistit kanály a nabízí jí, že když na něj bude hodná, může si v práci polepšit.

Když se Sid před Tes zmíní, že by mohla jít svůj trest odpracovat ke zvířatům, tak s tím souhlasí a hned se domlouvá s Roklovou. Ta je za každou pracovní sílu ráda.

Petr v baru vidí Adélku a Marka a ani na chvíli není na pochybách, že Marek Viky podvádí. To mu přijde hodně přes míru, když je těhotná. Stále žije v domnění, že je to dítě Markovo.

Ten mu ale na jeho dotaz ohledně Viky odpovídá, že se dohodli na rozchodu. To v Petrovi probudí ochranářský instinkt a konečně mu dochází, že má Viky rád. Plný citů ji to hned řekne a nezapomene dodat, že Markovo dítě vychová jako své vlastní. Viky překvapená soudcovým vyznáním, ve které už nedoufala, mu konečně řekne pravdu a okoření ji tím, že o hře na Alex ví vlastně úplně všichni, kromě něho.

Pokud čekala, že se tomu Petr zasměje, pak si zapomněla všimnout, že je trošku „suchar“ a smysl pro humor není jeho předností. Navíc je patřičně ješitný a to, co se právě dozvěděl, v ten okamžik vyhodnotil jako největší ponížení v životě. Všichni kolem se mu přece museli smát. Matka, Ilonka, Břéťa, dokonce i obsluha v baru!

Ponížení, které cítil, překrylo všechno ostatní, a tak i novinka, že dítě je jeho, k němu zřejmě úplně nedoputovala. Neviděl, neslyšel. A Viky vyhodil.

Zdroje článku: