Má Lady Y u Adama šanci? Nebo Adam další lež Sid už neodpustí?

Má Lady Y u Adama šanci? Nebo Adam další lež Sid už neodpustí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mezi Adamem Hruškou a Sid Novotnou to už nějaký ten měsíc pěkně jiskří. Diváci seriálu ZOO to tušili sice už dávno, ale „Haďák“ si dával načas a stavěl kolem sebe neprostupnou zeď. Když teď konečně dal šanci lásce, je na obzoru velký problém. Má u něj šanci i Lady Y?

Vztah Sid a Adama nebude zdaleka tak jednoduchý, jak by se na první pohled mohlo zdát. Dělí je totiž větší propast, než si zamilovaný pár připouští. Haďák sice udělal velký pokrok, když Sid otevřel své srdce a dal doslova druhou šanci světu a lidem, ale Sid je teď tou velkou komplikací. Jelikož pochází z velmi zámožné rodiny a do zoologické zahrady šla pracovat de facto na truc rodičům, tak ti jí to mají dosud za zlé. A to, že si tam najde úplně obyčejného kluka s úplně obyčejným zaměstnáním a mizerným výdělkem, jim také radost nepřidá.

Tajemná Lady Y

Oba herci už naznačili, že i když část Sidiny rodiny Adama přijme, někteří její příbuzní s ním budou i dál mít problém. Z hlediska toho, jak to už v seriálech bývá, teoreticky Sid a Adam budou před sebou mít překážky, ale nakonec zvítězí, rodina ho přijme a vše skončí happy endem. Jenže scenáristé ZOO se rozhodli, že takhle tuctovou „pohádku“ z jejich vztahu dělat nechtějí. A tak na scénu vstupuje další postava, kterou je svůdná barová zpěvačka Lady Y, jejíž tvář halí krajková škraboška. A jak už diváci vědí, po odchodu herečky Evy Burešové se téhle role ujala právě Michaela Pecháčková – která hraje zároveň i Sid Novotnou.

Zvládne to Adam?

Z pohledu Sid nebude asi žádný problém být ve dne normální ošetřovatelkou v zoologické zahradě a po nocích zpívat v baru. Z hlediska její rodiny to už bude o dost vážnější prohřešek a nejspíš se s tímhle jejím rozhodnutím nesmíří – ale to bude Sid asi celkem jedno, jelikož se rodičům už dřív postavila a odmítla jednat jen podle jejich přání.

Velkou výzvou ale bude objevení Lady Y pro Adama. Ten totiž o druhé tváři své milé zatím neví. Zato my víme, že „Haďák“ nesnáší lži, přetvářku, intriky a podvádění. Sid ho tedy svým působením v baru podvádí, a dokud mu neřekne pravdu, bude mezi nimi vznikat velká propast. Ta nakonec může být tak hluboká, že ji nepřekonají, a nyní nejoblíbenější milostný pár z celé ZOO se rozpadne.

Konec je ve hvězdách

V tuto chvíli samozřejmě s jistotou nemůžeme říct, jak to celé dopadne a jak bude vypadat role Michaely Pecháčkové jakožto Lady Y. Scénář už je ale napsaný, takže je jisté, že už v příštích dílech to možná začne skřípat. Anebo to bude úplně naopak a Adam začne podléhat kouzlu barové zpěvačky podobně jako dřív soudce Petr Kříž podlehl mámení Lady X? A jak se „Haďák“ vyrovná s tím, že chová vřelé city ke dvěma rozdílným ženám? Co s tím bude dělat samotná Sid? To vše jsou otázky, které právě teď diváky pálí. Ale už velmi brzy se na ně dozvíme kýžené odpovědi.