Nejlepší seriály z vlastní produkce nám Netflix představí už během ledna. Nenechte si je ujít

Nejlepší seriály z vlastní produkce nám Netflix představí už během ledna. Nenechte si je ujít
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Se začátkem nového roku Netflix změnil pořádnou část svého obsahu. Některé oblíbené tituly sice zmizely, ale objevily se zase nové. A řada z nich opravdu stojí za zmínku. Můžete se těšit na známé osobnosti i vtipné snímky. Představíme si tři nejzajímavější z nich!

Velký průvodce meditací (Headspace Guide to Meditation) - 1. ledna

Začátek nového roku pro řadu z nás znamená i nová předsevzetí, díky kterým si vyzkoušíme nové věci. Pokud chcete začít s meditací nebo si jen projít ty nejúčinnější metody, tento průvodce je právě pro vás.

Přináší ho známá firma Headspace a v pouhých osmi epizodách vám představí kouzlo meditace a jejích účinků na naše zdraví, život i okolí. Pořadem nás provede spoluzakladetel firmy Andy Puddicombe, bývalý mnich, který si vyzkoušel řadu buddhistických technik, které nám v krátkých epizodách objasní.

Příjemné animace a jednoduché instrukce pomohou otevřít dveře k novým zkušenostem i naprostým začátečníkům.

Dějiny nadávání (History of Swear Words) - 5. ledna

Netflix přišel s naprosto originálním nápadem, který se jen tak nevidí.

Nicolas Cage nám totiž v tomto netrpělivě očekávaném seriálu představí historii nejznámějších anglických sprostých slov a vulgarismů. S pomocí historiků, vědců, autorů a lexikografů nám objasní nejen jejich psychologický význam, ale také vysvětlí jejich vývoj ve společnosti a to, jak se z nich najednou stalo takové tabu. Každá epizoda má jen za 20 minut a nově nabyté vědomosti určitě oceníte.

Winx Saga: Osud (Fate: The Winx Saga) - 22. ledna

Známý animovaný seriál se tentokrát přenese do hraného provedení a rozhodně to nebude jen pohádka pro děti.

Známá parta víl se snaží ovládat své magické schopnosti, soupeří mezi sebou, musí dávat pozor na nebezpečné příšery a do toho všeho se ještě zapletou trable s láskou.

Nápad na remake této oblíbené vílí party je rozhodně zajímavý a zaujme nejen fanoušky ságy.