StarDance 2023: Adamczyk potřeboval k dokonalosti jen větší knír a pořádného býka. Krajča odstřelili diváci

StarDance 2023: Adamczyk potřeboval k dokonalosti jen větší knír a pořádného býka. Krajča odstřelili diváci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Přestože se porota opět rozplývala nad výkonem Evy Adamczykové a Jakuba Mazůcha, diváky určitě zaujal výkon jejího manžela Marka a také siláka Vavřince Hradilka. Adamczyk, který se minulý týden cítil porotou nedoceněný, snad po dnešku nechá kapesník v kapse a bude s výnosem poroty spokojený.

Galerie je z minulé epizody.

O otvírák se postarali Iva Kubelková a Martin Prágr na píseň Boyfriend. Iva už tradičně vynesla krásnou fialovou róbu a spolu s Martinem rozjeli skvělou podívanou v podobě quickstepu, která diváky bavila od začátku do konce. Iva přiznala, že prožívá tanec tak intenzivně, že si kroky zkouší i doma v kuchyni, a dokonce i v lese na houbách, jak na ni práskla dcera.

Sportovec Vavřinec Hradilek je muž vybavený svaly ze železa a umí je ukázat. S Kateřinou Bartuněk Hrstkovou předvedli královskou podívanou na píseň Another One Bites The Dust od legendární skupiny Queen. Zatančili bravurní paso doble plné úžasných akrobatických prvků a nenechali nikoho na pochybách, že si tanec užívají.

Už tradičně si od poroty vysloužil nejnižší hodnocení Josef Maršálek s Adrianou Maškovou, diváci ovšem sympatického cukráře podporují, a tak se slowfoxem na píseň Mooondance proplul do dalšího kola. To určitě ocenili všichni, kterým nosí sladké dobroty. Nejdrsnější porotce Zdeněk Chlopčík má ohledně cukráře jasno:

Je měkký a něžný!

Díky Marku Adamczykovi, Lence Noře Návorkové a jejich tanci paso doble na píseň Spanish Trumpets se diváci na chvíli ocitli na koridě v prosluněném Španělsku. S dokonalým výrazem ve tváři se herec protančil do srdcí diváků, takže i přes výtky poroty hravě postoupil do dalšího kola, stejně jako jeho manželka Eva, která sice dnes s Jakubem Mazůchem a slowfoxem na známou píseň Love and Marriage neokouzlila porotu diváky jako minule, ale i tak si vytančila od Taťány Drexler desítku a celkově nejvyšší hodnocení.

Pro Richarda Krajča a Dominiku Roškovou byl quickstep na píseň Parla più piano posledním tancem soutěže. Dominika potom oznámila, že jde také o její poslední vystoupení v takovém pořadu. Hlas se jí při loučení třásl dojetím, ale pochvalovala si, že prožila po boku Krajča nádherné období a získala přítele.

Někdo prostě vypadnout musí a Richard Krajčo si nezískal tolik diváckých fanoušků, aby ho poslali do dalšího kola.

Zdroj článku:
  • Autorský text