Dnes večer v Ulici se Sára přizná

Dnes večer v Ulici se Sára přizná
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Poté, co Riči napadl Aničku, nezbývá Sáře nic jiného, než kápnout božskou jak před Ančou, tak před Danem. Oba ji přimějí, aby se šla k přechovávání kradených telefonů přiznat na policii. Gábina dospěje k názoru, že by měla vztah s Jirkou ukončit pro jeho vlastní dobro. Evžen už pomalu zvedá kotvy.

Sára se půjde udat na policii

Anička vynadá Sáře kvůli přechovávání evidentně kradených telefonů. Jak proboha mohla být tak naivní a myslet si, že k nim Riči a Fógl přišli legální cestou? Anča po Sáře požaduje, aby se šla přiznat na policii, protože je to podle ní jediná správná věc. Dívce to připadá vcelku zbytečné. Nikdo jí, koneckonců, nic nedokáže. Nejraději by vzala našetřené peníze a vyrazila s Danem na vysněnou dovolenou. Nebo alespoň někam hodně daleko, kde by na své problémy na chvíli zapomněla.

Dan nevěří, že by si tolik peněz našetřila poctivou cestou, a žádá, aby mu popravdě řekla, jak k nim přišla. A tak mu Sára konečně všechno vysvětlí. Potom, co se Dan jakožto věrný a zamilovaný manžel nabídne, že půjde do vězení místo ní, Sára se rozhodne udělat správnou věc a jde se přiznat sama. Policie teď zahájí vyšetřování. Jak to pro ni asi dopadne?

Gábina se chystá do Milána

Mileně se nelíbí Radkův nápad vyrazit se Šimonem na vodu. Ještě méně nadšená je z toho, že se Gábina rozhodla jet do Milána na důležitou přehlídku se Sabine. Ani Veronice a Jirkovi se to nezdá rozumné vzhledem k jejímu mizernému zdravotnímu stavu, ale Gábina si nedá říct. Ví, že kdyby odmítla, už by se nejspíš nikdy neuchytila ve své vysněné branži. Jirka se nabídne, že pojede s ní, ale Gábinu podobná představa příliš neláká. Naopak mu dává šanci, aby z jejich vztahu definitivně vycouval. Po operaci zcela ztratila chuť na sex a je přesvědčená, že už Jirkovi nemá co nabídnout.

Gábina chce odletět do Milána i přes svůj špatný zdravotní stav, Zdroj: TV Nova

Evžen odlétá v úterý

V Austrálii bude Evžen nejspíš pracovat na nějaké farmě jako údržbář, pěkně na čerstvém vzduchu a bez jakýchkoli starostí. To mu Blanka docela závidí. Není už na co čekat, a tak Evženovi nezbývá než vyrazit naposledy do práce a v pondělí se v klidu sbalit na cestu. Blanka jej požádá, aby se za ní těsně před odjezdem ještě zastavil. Skutečně ho nechá tak snadno odejít ze svého života?

Zdroj článku:
  • Autorský text