Najde Evžen v Austrálii lásku?

Najde Evžen v Austrálii lásku?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V posledních dílech se Blanka konečně rozhodla na rovinu si promluvit s Evženem, kterému dlužila vysvětlení. Sedla si s ním k jednomu stolu a začala vyprávět o noci, kdy ji Luděk znásilnil. Jenže pak zavolala Adriana, aby svému tátovi oznámila, že mu schválili australské vízum. 

Blanka už je zase v začarovaném kruhu

Blanka už se zase topí v bezmoci a nejradši by si dala panáka. To však neudělá už kvůli svým dětem, které jí ale momentálně nevěří a trápí ji otázkami na intimní záležitosti. Jejich táta Luděk se záměrně přeřekl o znásilnění, o kterém však Blanka před dětmi nechtěla vůbec mluvit. Když teď šla Blanka i Evžen vypovídat ohledně napadení Luďka, dozvěděli se to i děti. Přitom Blanka dělá všechno pro to, aby už měla v životě klid.

Chvíli se zdálo, že vše se už urovnává. Dokonce i ledy mezi ní a Evženem roztály. Jenže zavolala Adriana a pro Blanku přinesla špatné zprávy. Evžen má vyřízené povolení pro pobyt a práci v Austrálii a už jen stačí sehnat letenky. 

Jediné, co Blanka chce, je Evženovo silné objetí a ujištění, že s ní zůstane do konce života. K tomu se ale nejspíš nedostanou, protože Evžen odjíždí do Austrálie.

Herečka Linda Rybová jako Blanka, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Odjede Evžen nakonec do Austrálie nebo zůstane u Blanky? 

Evžen, kterému situace Blanky rozhodně není ukradená, se nejspíš ještě pořádně rozmyslí, zda do Austrálie pojede. Jenže povolení vyřizovala jeho dcera Adriana a nejspíš mu bude trapné jí říct, že nakonec nepřiletí. Kdyby tedy štěstí v Austrálii zkusil alespoň na pár měsíců, není jisté, zda pro Blanku bude po návratu volný.

Najde si Evžen v Austrálii lásku? To je dost možné, a proto by s něčím takovým měla Blanka počítat. Na ni se to znovu hrne jako lavina, ale diváci mohou doufat, že to nakonec špatně dopadne spíše pro Vandu. Ta sice zažívá jedno z nejlepších období, ale pro nedostatek zkušeností není schopná rozpoznat, co je Luděk vlastně zač. 

Zdroj článku:
  • Autorský text