ZOO: Adélka má nahnáno. Marek otcem dítěte Viky?

ZOO: Adélka má nahnáno. Marek otcem dítěte Viky?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky Janečková v seriálu ZOO stále hůře a hůře zvládá držet své těhotenství v tajnosti. Kdo všechno už o něm ví a co zjištění o tom, že čeká dítě, udělá s nově vznikajícím vztahem Adélky a Marka?

Vztah mezi Viky a Petrem má v seriálu ZOO velice specifickou auru – dokáže totiž působit problémy téměř nekončící řadě dalších postav. Aktuálně pak ohrožuje romantiku mezi Adélkou a Markem. Co se stalo? Že si Viky kvůli zdánlivému usnadnění si práce s Petrem Křížem vymyslela své „zlé“ dvojče Alex, víme již dlouho. Poměrně nedávno však nastala komplikace, když Viky zjistila, že Alex (tedy ona sama) je po jedné z nocí, které s Petrem strávila, těhotná.

Nebyla by to ale Viky, kdyby situaci neřešila absolutně iracionálně a nelogicky. Alex tedy odstraní z Petrova života a sama se rozhodne své těhotenství tajit. A překvapivě se jí to až do dnešní chvíle, kdy její břicho už prakticky vytéká z outfitů Lady X i samotné Viky, doposud poměrně zdárně dařilo. O těhotenství se nejdříve dozvěděla Anička, která doma našla pozitivní těhotenský test, a zvládla si tak dát dvě a dvě dohromady. Své už ví také hospodyně Ilonka, která u Křížů pracuje. No a pak se o dítěti dozvěděl také Marek, nejlepší kamarád Viky.

Právě s Markem pak Viky nejčastěji rozebírá své problémy a žádá o radu, jak její nelehkou situaci co nejsnáze vyřešit. Při jednom z těchto rozhovorů v baru je však uslyší Adélka, která se aktuálně snaží bojovat o Markovo srdce. Přestože Viky slíbí, že o těhotenství nikomu nic neřekne, v očích má jisté pochyby. Když pak v legraci nadhodí, že se nemá čeho bát, protože přece nečeká Markovo dítě, Viky i Marek se dušují, že v žádném případě. Adélka jim ale nevěří.

Když si následně v zoologické zahradě nedobrovolně vyslechne Markův rozhovor s Marikou, která o se o těhotenství Viky dozví prakticky náhodou, pojme již reálné podezření. Rozhodne se tedy Marka konfrontovat. Žádá si tedy vysvětlení toho, čí je dítě, které Viky čeká. Ten ale ctí hodnoty přátelství, a řekne jí, že jí to bohužel sdělit nemůže. Adélka je raněná a dává Markovi ultimátum, aby do večera vyšel s pravdou ven. Marek se následně obrátí na Viky, aby s Adélkou promluvila a vše jí vysvětlila, ta však odmítne. Marek tak zůstane na všechno sám. Přestože se bojí, že o Adélu přijde, i večer jí znovu zopakuje, že přestože jí může odpřisáhnout, že Viky nečeká jeho dítě, nesmí jí identitu otce prozradit.

Adélka je stále zklamaná, ale Marek ji přesvědčí, že se mu dá věřit, když z baru vyhodí svou bývalou přítelkyni, která se podle všeho rozhodla se k němu vrátit vymyšlením si příběhu se stalkerem, který ji pronásleduje. Přestože tak vztah Marka a Adély utrpí poměrně silnou ránu, zdá se, že jsou oba z nejhoršího venku. Vzniklá situace však snad dala Viky jasně najevo, že její lhaní by mělo co nejdříve skončit, jelikož si tím nekazí pouze život svůj, ale i životy svých přátel a známých. Snad je tak právě toto ten správný impulz k tomu říct soudci pravdu...

Zdroj článku:
  • Autorský text