Tento týden v Ulici: Emocemi i dějem nabité díly před prázdninovou pauzou

Tento týden v Ulici: Emocemi i dějem nabité díly před prázdninovou pauzou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Do začátku prázdninové pauzy, během níž se s námi Ulice na čas rozloučí, zbývá 10 epizod nabitých emocemi, nepředvídatelnými zvraty i pěknými a humornými momenty. Veselo bude na začátku týdne zejména u Marečkových, a to jak v pravém slova smyslu, tak v tom ironickém. Na dveře totiž zaklepe sociálka.

U Marečkových zaklepe kontrola z OSPODu

Vojta a Milošek si zřejmě zatouží vyzkoušet, jak oslnivý život mají filmaři. Pustí se totiž do natáčení akčního filmu o padouších a mimozemských stvůrách, v němž poteče proudem nejenom krev, ale i alkohol. Naneštěstí je v nejlepším okamžiku přeruší nečekaná návštěva, a to navíc zrovna ve chvíli, kdy budou shodou okolností na pár minut doma sami. Za dveřmi se objeví úřednice z OSPODu, která přišla na kontrolu. Milošek ji bez váhání pozve dovnitř a svůj temperament před ní rozhodně krotit nebude. Jak tahle událost ovlivní životy Marečkových?

Způsobí nečekaná kontrola problémy?
Způsobí nečekaná kontrola problémy? | Zdroj: TV Nova

Šimon chce překvapit Valerii, ale potřebuje tátovo svolení

Ještě nedávno to vypadalo, že Valerie je Šimonovi ukradená, leč opak je pravdou. Pořád mu na ní záleží a dělá si výčitky kvůli tomu, jak se k ní zachoval. Rád by se pokusil přátelství zachránit, a protože Jirku Hermana opět bere jako svého parťáka, poprosí ho o pomoc. V hlavě už se mladíkovi rodí jasný plán, jenž vypadá velmi slibně, ale má jeden háček – musel by ho schválit táta. Akce totiž zahrnuje něco, vůči čemu měl právě Hynek v minulosti výhrady. Jak se k synovu nápadu postaví a jak na tom vlastně je po nepovedeném výletě v lese, kde si poranil kotník?

Luďka nebaví bezmocně čekat. Začne řešit Vandinu situaci

Někdy má člověk pocit, že se mu pod rukama sype úplně všechno. Právě tak teď vnímá dění kolem sebe Luděk, jenž se nedokáže vyrovnat s tím, že je proti terapeutce Julii bezmocný. Netrápí ho ale jenom to, že nedokáže účinně pomoct vlastní dceři, která pod vlivem Julie začne promýšlet další zásadní životní změnu. Mučí ho také Vandina nepřítomnost, která trvá až příliš dlouho. Luďkovi s konečnou platností dojde trpělivost a rozhodne se manželčinu situaci v zahraničí rázně řešit. K čemu se odhodlá a jakou věc náhodou odhalí Kristýna?

Luďkovi dojde trpělivost. Chce zpátky Vandu.
Luďkovi dojde trpělivost. Chce zpátky Vandu. | Zdroj: TV Nova

Lumír chce znovu nakousnout téma bydlení

U Lumíra a Kateřiny se na pořad dne znovu dostane ožehavé téma společného bydlení. Nad tím v posledních týdnech nebyl čas dumat – slavily se Vilminy narozeniny, chudák Lexík onemocněl a Lumír musel stíhat dohlížet na přípravy oslav k Mezinárodnímu dni dětí. Když se situace trošku uklidní, Lumír si uvědomí, o kolik by bylo vše snazší a příjemnější, kdyby měl Kateřinu stále po boku. Bojí se ale nadhodit otázku, kvůli níž se tolikrát pohádali. Podaří se mu sebrat odvahu? Pokud ano, dočká se tentokrát vstřícnější reakce?

Bruno by měl o Báru zabojovat

Existují situace, kdy se přílišné váhání nevyplácí. To poznává i Bruno, který už je delší dobu zakoukaný do Báry. Že se mu dívka líbí, odhadne snadno jeho kamarád Tony. Právě ten mu dá dobrou radu, aby se začal více snažit a získal dívčinu přízeň, než mu ji vyfoukne někdo jiný – třeba František, jenž si začíná uvědomovat, jak obrovskou chybu udělal, když se s Bárou rozešel.

Zdroj článku:
  • Presskit Nova