Páteční Ulice: Marečkovi už konečně podepsali rozvodové papíry a Věrka přijala peněžitou pomoc

Páteční Ulice: Marečkovi už konečně podepsali rozvodové papíry a Věrka přijala peněžitou pomoc
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Karla je sice rozvedená, ale už je mnohem klidnější, protože se jí pro kluky podařilo vyjednat stabilnější zázemí. Mára přece jen kývl na jedno společné bydlení pro kluky, a tak si našla zaměstnaneckou ubytovnu. Vyjde ji to levněji, než aby vyhazovala nájemníky ze své garsonky. To Věrce levné už nic nepřijde. Do zastavárny zanesla už i Lubošovu vrtačku.

Kryštof s Karlou jsou při podepisování rozvodových papírů sehraní

Doteď spolu téměř nevkročili do stejných dveří, ale když nastal den D, kdy mají podepsat rozvodové papíry, jsou celkem sehraní. Může za to hlavně fakt, že Mára svolil k tomu, aby kluci byli v jejich společném bytě a už se s nimi nešoupalo.

Bláhově si totiž myslel, že se bude Vojtovi po jeho titěrné garsonce bez vybavení stýskat. Jemu to je ale jedno. Naopak je rád, že se konečně vyspí a že ho malý Karlík nebude budit. Také Karla si oddychla. Pravidla jsou nastavená –⁠ teď už jenom stačí být rodiči. Na nic jiného teď nemá ani pomyšlení. Někteří diváci do poslední chvíle možná doufali, že se dají dohromady. To se ale nestalo. Horší scénář nastane, když si Mára nabrkne novou přítelkyni. Ale ani to nejspíš nehrozí. Má co dělat, aby stíhal kluky, natož k tomu ještě randit.

Věrka by měla zkusit nějakou brigádu, aby narovnala rodinný rozpočet.
Možná je čas, aby se Věrka s Lubošem poohlédli po nějaké brigádě. | Zdroj: TV Nova

Věrka šetří, kde se dá

Vytopená podlaha poslala Věrku s Lubošem na existenční dno. Škodu nemají z čeho zaplatit, protože nebyli pojištění. A jejich děti si doteď možná naivně myslely, že jejich rodiče bez problému s penězi vycházejí. Problém je však hlubší než jen 40 tisíc korun za vytopený byt. Ti dva si nemohou dovolit dát bokem ani tisícovku. Jak je to možné? Nebylo by načase, aby se znovu zkusili poohlédnout po nějaké brigádě? Stejně jsou teď časově nevytížení, když si chtějí Karla s Márou urvat kluky pro sebe. Možná by nebylo na škodu, aby Věrka seděla na vrátnici a Luboš buď vybaloval, nebo dělal ochranku. Potom nebudou muset dávat do zastavárny vše, co má nějakou cenu.

Zdroj článku:
  • Autorský text