Velký kvíz pro fanoušky Ulice: Zjistěte, jak dobře znáte seriál i herce

Velký kvíz pro fanoušky Ulice: Zjistěte, jak dobře znáte seriál i herce
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Ulice je součástí našich životů už řadu let. Když TV Nova odvysílala první díl, nikdo tehdy zřejmě nečekal, jaký fenomén z toho vzejde. Kdy ono to vlastně začalo… Zavzpomínejte a zkuste si s námi odpovědět nejen na tuhle, ale i na další kvízové otázky ze světa Ulice.

Diváci Ulice byli za dobu jejího vysílání svědky nespočtu dramatických i radostných událostí. Mnohé z našich oblíbených postav za ty roky prošly výraznou proměnou osobnosti i zevnějšku. Na place se také vystřídalo neuvěřitelné množství herců. Někteří ztvárnili důležité role a bylo pro nás těžké se s nimi rozloučit, když se např. rozhodli přesídlit do jiného seriálu či se věnovat dalšímu projektu. To byl případ sourozenců Jordánových a většiny jejich příbuzných i přátel. Oblíbená byla rovněž kadeřnice Simona, sympaťák Bedřich Liška nebo Lumírova životní láska Světlana.

Našli by se i tací, jejichž odchod nám vlastně vyhovuje, protože měli tu smůlu ztělesňovat nesympatické padouchy, např. násilnického Eliáše, psychopata Kukačku nebo spisovatele Jakuba Štěpánka.

Jiní herci ve vedlejších úlohách se v Ulici sotva ohřáli a možná si už ani nevzpomenete, že tam vůbec kdy byli. Nebo ano? Věrným fanouškům by neměl uniknout žádný detail z příběhů jednotlivých postav, ale ani ze životů jejich představitelů a ze zákulisí seriálu. Dopřejte si chvilku odreagování u našeho malého kvízu a uvidíte, jestli zvládnete odpovědět na všechny otázky:

Odpověděli jste na některé otázky špatně? Nesmutněte, alespoň jste si připomněli zajímavosti ze seriálu, osvěžili si znalosti a dozvěděli se něco nového o svých oblíbených hercích.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • CHŘIBKOVÁ, Ivana. My z Ulice. Praha: Ikar, 2020. ISBN 978-80-249-4296-4.,
  • Šloufová, Alena. Ulice - průvodce seriálem. Nakladatel: Brána EAN: 9788072436163 ISBN: 978-80-7243-616-3