Simona z Ulice nebo Anežka ze ZOO, která role Pavle Tomicové sedla lépe?

Simona z Ulice nebo Anežka ze ZOO, která role Pavle Tomicové sedla lépe?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by neznal Pavlu Tomicovou? Skvělá herečka s velkým srdcem a nádherným smíchem. Seriáloví fanoušci ji znají především z nekonečného seriálu Ulice. Nově ji ale potkáváme také v seriálu ZOO.

Pavla Tomicová je velmi sympatická a velmi oblíbená herečka, která mnoho diváků okouzlila nejen skvělými hereckými výkony, ale také svým nezaměnitelným, a především nezapomenutelným smíchem. Její pozitivní energie na vás působí hned z několika divadelních představení, filmů a seriálů. Velkou příležitost dostala v seriálu Ulice, kde hrála několik let. Nyní ji potkáváme v novém seriálu ZOO jako veterinářku Anežku. 

Simona Pavlicová ze seriálu Ulice 

Pavla Tomicová hrála v seriálu Ulice nezapomenutelnou kadeřnici Simonu Pavlicovou. Její nádherný smích a pozitivní optimistickou povahu milovali nejen její zákaznice, kamarádi a kolegyně, ale také všichni diváci. Simona v seriálu vystupovala mnoho let a zažila tam nejen mnoho veselých a komických scén, ale také trápení, šoky, muže, a dokonce i svatbu. Na začátku jejího vztahu randila s Josefem Pavlicou (Pepanem), kterého si dokonce vzala. Jejich cesty se rozešli a Simona mu nakonec pomáhala ve vztahu s matkou jeho dítěte. Simona ale svou pravou lásku nakonec také našla a vzala si Rudu Hložánka, se kterým na konci jejich dějové linie vyhrála dva miliony a po nejrůznějších komplikacích se z ulice šťastně odstěhovali.  

Pepan (Tomáš Matonoha) Simony velká láska, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Anežka ze seriálu ZOO 

V seriálu ZOO hraje Pavla Tomicová skvělou veterinářku Anežku. Ta zvířata opravdu miluje a dokonale rozumí jejich řeči. V ZOO je uznávanou a nenahraditelnou odbornicí. Je to velmi pozitivní a moudrá osoba, kterou mají rádi nejen všichni zaměstnanci ZOO, ale také všichni diváci tohoto seriálu. Anežka je oproti Simoně mnohem klidnější a vyzrálejší postava. Jedno ale mají společné. Obě postavy jsou velmi srdečné, krásné a milé, stejně jako jejich představitelka Pavla Tomicová. Nechybí jim dobré srdce a krásný smysl pro humor. Která postava sedí k Pavle víc vám?  

Zdroj článku:
  • Autorský text