Drbárna ze ZOO: Vize pronásledují Adama stále častěji. Tentokrát alespoň nejde o Aničku

Drbárna ze ZOO: Vize pronásledují Adama stále častěji. Tentokrát alespoň nejde o Aničku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viky hned u snídaně zjišťuje, že Císařová její oblečení pro kojence okopírovala a beze studu je prodává pod svým jménem. Filip navrhuje konzultaci s Markétou, ale Viky se na to moc netváří. Naštěstí přichází i dobrá zpráva. Taneční šaty, které šila pro soutěž, měly úspěch, a tak se rýsuje další zakázka.

Adam v infocentru narazí na mladého muže, který flirtuje s Lenkou Hrabalovou, a něco se mu na něm nezdá. Povolá i Sid, ale ta si myslí, že láska může člověka potkat naprosto neplánovaně. Třeba se mladíkovi starší a urostlé ženy líbí.

Jenže přítel jí nasadí brouka do hlavy a když má Adam opakovaně vize, kdy vidí Lenku Hrabalovou sedět přivázanou a ubrečenou na židli, oba mladí lidé se rozhodnou Lence její flirtování překazit. Na pomoc přizvou Alenu z ostrahy, která má zjistit totožnost mladého muže.

Alena si o Adamových vizích myslí své, ale stejně se nechá přemluvit. Jenže Hrabalová tajemného muže představí Aleně jako svého příbuzného a Alena je naštvaná na Adama i na sebe, že se vůbec nechala přemluvit.

Během dne však z Hrabalové vypadne, že má domluvené rande s cizím mužem, kterého potkala na internetu. Sid se o ni začíná vážně strachovat, protože její kolegyně si nechce připustit, že by nějak riskovala. Nakonec to Sid nevydrží – i přes slib, že o vizích nebude mluvit, to Hrabalové řekne. Adam je sice naštvaný, že největší drbna v ZOO to roznese a lidé ho budou mít ještě za většího podivína, ale Sid prostě neviděla jinou možnost, jak Hrabalovou od randění odradit. Tu nakonec vize opravdu vyděsila a slíbila, že se na rande nevydá.

Katka má zase problémy s útulkem a Charlie jí najímá ostrahu. Ta sice dokáže chytit vetřelce, který přijde do areálu, ale hned další den v útulku někdo založí požár.

Je jasné, že za tím je opět Ovčík, který investoval do plánovaného projektu nemalé peníze a útulek pro něj představuje překážku, která mu neumožňuje plnit si své plány. Dokonce i chycený vetřelec nakonec přizná, že ho najal Ovčík, ale Danuše ubezpečuje Charlieho a Břéťu, že svědectví zloděje v podmínce proti Ovčíkovi, který nemá žádný škraloup, u soudu neprojde. Charlie navrhuje trochu přitvrdit, ale Danuše je zásadně proti násilí, a tak se jejich dopadení Ovčíka stává stále méně reálné.

Albert se rozhodl, že bude lepší člověk. Začíná se k lidem kolem sebe chovat vlídně, až je to podezřelé. Překvapená je nejen Kristýna, ale i Filip, který s Albertem řeší fotky pro novou publikaci pro ZOO.

V centru zájmu je však Helena Pechová, která dostala filmovou roli a je u vytržení, že bude filmovou hvězdou. Jenže nikdo jí to nevěří a je všem pro smích. Dokonce ani představení producenta nebo ukázka scénáře nikoho nepřesvědčila. Helena má však jasno – hned jak začne hrát, práci u zvířat hodí za hlavu a bude se soustředit jen na herectví.

Zdroje článku: