ZOO: Jak asi zareaguje Adélka na to, že má Marek „přítelkyni“?

ZOO: Jak asi zareaguje Adélka na to, že má Marek „přítelkyni“?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vztah Adély a Marka je zatím na samém začátku. Nemůžeme s jistotou říct, zda tito dva nakonec skončí spolu, nebo tomuto vztahu nedají ani šanci. Co udělá Adéla, až zjistí, že Marek podle všeho není single?

Není tomu tak dlouho, co byl Marek ve vztahu s Mínou, která jej však na rozdíl od lásky spíše využívala pro vlastní profit. Adéla se naproti tomu snažila usilovat o zájem Alberta Poláka, který však běhal prakticky za vším, co mělo sukni. Po rozchodu Marka s Mínou se však jeho cesty s Adélkou protnuly a vypadá to, že by se snad mezi nimi i mohlo něco rýsovat.

Marek se s Adélkou měl možnost setkat již při několika příležitostech. Pomohla mu například v baru nebo spoluorganizovala křest knihy Markova otce v zoo. Vždy se pak k němu chovala mile a laskavě a on jí její vroucné projevy emocí stejnou měrou opětoval. Diváci tak snadno mohli nabýt dojmu, že mezi touto dvojicí propukne nová láska, a vznikne tak nový seriálový vztah.

Nyní se však naděje na vztah Marka a Adélky začínají opět rozplývat. Prsty v tom pak nemá nikdo jiný než Viky, Markova nejlepší kamarádka. Ta se stále více a více zamotává do vlastních lží, které se točí okolo ní a jejího fiktivního dvojčete Alex. Přestože se Viky podařilo odstranit Alex ze života soudce Petra Kříže, stále bojuje o jeho srdce. To se jí nedaří, a v zoufalství si tak vymýšlí další příběhy, kterými se snaží maskovat, že k Petrovi vlastně nic necítí. 

Nejnovější z těchto lží je pak fakt, že Viky vlastně chodí právě s Markem. Z původní poznámky mezi řečí se tak opět vyklubala věc obrovských rozměrů. Marek nejprve pochopitelně o takovém vztahu neměl ani tušení, jelikož Viky celý život bral opravdu jen jako kamarádku. Ta se však nyní před Petrem chová, jako by s Markem opravdu vztah měla, čímž chudákovi Marušce zamotává nejen hlavu, ale i jeho soukromý život. 

Marek samozřejmě s celou touto šarádou, kterou na něj Viky ušila, již od začátku nesouhlasí. Jelikož je však dobrý kamarád a chce, aby si Viky vztah s Petrem úplně nerozházela, snaží se celou dobu hrát tuto hru s ní. Dokonce tak oba zorganizují dvojité rande, na které si soudce přivede svůj nový objev. To však Viky pouze vyprovokuje k dalším lžím, kterými se snaží vztah s Markem utvrdit.

Přestože se pak oba kamarádi snaží držet svůj fiktivní vztah před ostatními v utajení, je jen otázkou času, kdy začne tato časovaná bomba nakonec tikat a exploduje. Informace o tom, že Marek je vlastně od rozchodu s Mínou ve vztahu s Viky, se tak může dostat až k nebohé Adélce, kterou může toto zjištění neskutečným způsobem zranit. 

Jak pak bude Adélka reagovat? Bude mít pro Markovo chování pochopení, když se za celou dobu neuráčil jí podat alespoň náznak vysvětlení? Nebo bude jeho milosrdné lhaní brát jako podraz a záminku si s ním vůbec nic nezačínat? Nebo se celá situace nakonec vyvrbí úplně jinak? To ukáže jen čas...

Zdroje článku: