Jurský svět se dočká pokračování již v roce 2022

Jurský svět se dočká pokračování již v roce 2022
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po několika dílech tohoto slavného a inspirativního filmu se dočkáme pokračování. Natáčení však provází některé komplikace, včetně nákazy koronavirem. Když to dobře půjde, premiéru uvidíme v roce 2022.

Jurský svět – Nadvláda

Nový díl, který se natáčí právě v této chvíli, postihl malý výpadek. U několika členů štábu bylo prokázáno onemocnění Covid-19. Nyní se však pokračuje, a režisér Colin Trevorrow se již těší, až představí další pokračování. Velkou výhodou bude, že se ve filmu objeví i původní představitelé.

  • Sam Neill,
  • Laura Dern,
  • Jeff Goldblum.

Tým režiséra však natáčení v průběhu nákazy nezastavil úplně – a ti, kteří byli zdraví, pokračovali na menších záběrech. V dalších rolích se zde objeví Chris Pratt, Bryce Dallas Howard a další. Premiéra by měla být v červnu 2022.

Jurský svět z roku 2015

Tento snímek zachycuje dinosaury v úspěšném parku na odlehlém ostrově. Park vydělává neskutečné množství peněz. To ale nestačí. Majitelé neustále chtějí něco vylepšovat, a tak se pouští do experimentů v podobě mutací a spojování těch nejlepších vlastností dinosaurů. Tento experiment se vymyká kontrole…

Jurský svět: Zánik říše z roku 2018

Dinosauři z prvního dílu vyhráli nad lidmi a žili si svůj život na ostrově, kde je lidé zanechali. V tomto dílu se setkáváme s odvážlivci, kteří se musí na ostrov vrátit z důvodu nebezpečí právě pro samotné dinosaury. Ti totiž nevědí, že jejich malý svět je na sopce, která se probouzí. Vědci nechtějí přijít o živé exponáty tak, jako před miliony let, a tak se tam vypraví. Jak to celé dopadne?

Čím nás ohromí další díl, to zatím nevíme. Jisté ale je, že se ve filmu objeví herci ze série Jurského parku. Díky režisérovi se tak můžeme těšit na pokračování trháku plném skvělých hereckých, výkonů i filmových triků. Také se těšíte? Nezapomeňte se vypravit za zážitkem do kina.