Máte to taky tak? Adélka ze ZOO si potrpí na luxusní sexy prádlo

Máte to taky tak? Adélka ze ZOO si potrpí na luxusní sexy prádlo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Adéla Pokorná (Míša Tomečková) je neskutečně krásná a sexy žena. Velmi si také potrpí na luxusní spodní prádlo, které její ladné křivky skvěle zvýrazní. Jak to máte se sexy spodním prádlem vy? 

Herečku Míšu Tomečkovou jsme mohli vidět již v několika filmech a seriálech. V poslední době ji potkáváme ve velmi oblíbeném seriálu ZOO jako asistentku ředitelky Zoologické zahrady Roklové. Na začátku dějové linie to vypadalo, že bude Adéla na straně Lubora Brázdy a Alberta Poláka a bude spolu s nimi bojovat proti ředitelce Roklové, jelikož ji Brázda přesvědčil, že právě Roklová je ta zlá osoba, která ZOO škodí. Adéla ale naštěstí velmi brzo pochopila, odkud vítr vane a kdo je ten největší škůdce. S ředitelkou Roklovou urovnala vztahy a stala se její opravdovou pravou rukou.  

Na začátku seriálu se Adéla také velmi intimně sblížila s Albertem Polákem. A právě při této příležitosti se projevila její vášeň pro luxusní a velmi sexy spodní prádlo. Toto její krásné prádlo jsme mohli v seriálu vidět hned několikrát. Z toho jednou na fotce, kterou poslala Albertovi jako pozvánku k intimním hrátkám. A právě k této fotografii se váže vtipná historka, při které ale do smíchu nebylo režisérovi tohoto seriálu.

Ten potřeboval po Míši Tomečkové, aby mu okamžitě poslala fotografii v tomto spodním prádle, protože ji potřebovali na place pro další natáčení. Herečce proto toto prádlo nechal poslat. Ta udělala doma krásnou fotografii v sexy prádélku a poslala ji režisérovi tak, jak byli domluvení. Této fotografie si ale všimla manželka pana režiséra. Naštěstí vše dobře dopadlo a manželství nebylo ohroženo.   

Míša Tomečková, a tím pádem i Adéla Pokorná mají opravdu nádhernou postavu. A luxusní spodní prádlo tuto postavu dokonale podtrhuje. A to platí pro každou ženu, ať už má postavu jakoukoli. Na každou postavu se totiž dá najít skvělé spodní prádlo, které schová to, co je potřeba ukrýt, a naopak zvýrazní to, co je dobré podtrhnout. Každá žena je totiž krásná a sexy.  

Zdroj článku:
  • Autorský text