Příští týden ve Zlaté labuti: Dvojitá porce lásky pro Alenu, facka pro Bouchnera a rada pro Báru

Příští týden ve Zlaté labuti: Dvojitá porce lásky pro Alenu, facka pro Bouchnera a rada pro Báru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Bára je zpět u Záhoře, ale nevypadá, že by se ze svobody radovala. Marek se domnívá, že je velkým zachráncem a ona by mu měla být vděčná. Ale za co? Vždyť ji odvedli právě kvůli němu. Bývalému příteli tak dává najevo, že na jejich vztahu se nic nemění a být s ním nechce.

V obchodě se s mladou prodavačkou přišel přivítat i Petr, ale ukázal se i Záhoř. Mach si ho odvedl k sobě s tím, že zavolá policii, ale zlodějíček se mu vysmál. A Mach se nestačil divit, když mu na policii řekli, že o Záhoře nemají zájem –⁠ podle nich nic neprovedl. Je jasné, že si Záhoř svobodu koupil a může být pro všechny nebezpečný.

Mach, Bára a Záhoř
Mach, Bára a Záhoř. | Zdroj: TV Nova

Opět se vytahuje před Bárou a předhazuje jí, že její Kučera jí nijak nepomohl a nechal ji hnít ve vězení. Bára mu vysvětluje, že Kučera pomáhá všem a na rozdíl od něj za pomoc nic nechce. To Marka naštve a aby se předvedl, přivede Mauerovým jejich ztraceného chlapce i se starší sestrou a s věcmi, které jim ukradl. Vypadá to, že děti se tak snaží přežít. Anna i Karel jsou rádi, že mají věci zpět, ale chlapce si až moc oblíbili a rádi by sourozencům nějak pomohli. To ovšem musí jít za Markem a poprosit ho o adresu, kde je najdou.

Alenka strávila večer s Jakubem, ale byla z té zkušenosti tak vystresovaná, že se ještě tu samou noc potkala s Irenou, aby se uklidnila a prožila něco, co opravdu chce. Sblížení s Jakubem však přineslo ten správný efekt –⁠ nápadník začal mluvit o svatbě a dítěti.

Markéta se opět snaží zbavit Báry. Je si jistá, že když ji Petr nebude mít na očích, nebude tak odtažitý. Od okamžiku, kdy se dozvěděl o možnosti, že by dítě mohlo být nemocné stejně jako jeho matka, se jí vyhýbá. Bára tak dostane „dobrou radu“, aby odešla a přestala Petra trápit. Brzy si však není úplně jistá, jestli je Markéta ta pravá, kdo by jí měl organizovat život. Sama se nechová jako vzorná snoubenka.

Rudolf jen kvete. Německá lékařka mu hodně zvedla sebevědomí, a přestože se Rudolf rozhodl se s ní už nadále nestýkat, elán do života ho neopustil. Dlouho musel zpracovávat informace, které se dozvěděl od bývalého manžela Sofie. A po dlouhé úvaze změnil názor a Sofii vzal na milost. Na usmířenou a jako omluvu za to, že se nechal zapírat, ji pozval na večeři. Nejstarší potomek rodiny si také nechal udělat kancelář v obchodním domě. Když byl svědkem toho, že Irena dala Bouchnerovi pořádnou facku, myslel si, že je to kvůli tomu, že mu ředitel s kanceláří pomohl. Irena však neměla čas mu vysvětlit, že svět se netočí jen kolem jeho osoby a že ona má jiné starosti.

Zdroj článku:
  • autorský text