Hvězda komedie Co ta holka chce neunesla svou slávu. Co dělá Amanda Bynes dnes

Hvězda komedie Co ta holka chce neunesla svou slávu. Co dělá Amanda Bynes dnes
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sympatická blondýnka byla na počátku nového milénia hvězdou teenagerovských komedií. Kariéru jí však zničily drogy i závislost na alkoholu. Co dělá bývalá dětská hvězda dnes?

Talentovaná holčička se slušně nastartovanou kariérou

Americká herečka se narodila 3. dubna 1986. Vyrůstala v Kalifornii v rodině zubaře, její matka taktéž působí v otcově ordinaci. Sympatická slečna však své rodiče na dráhu zdravotníků nenásledovala a poměrně brzy „přičichla“ k herectví.

V roce 1996 debutovala před kamerou v komediálním seriálu All That. Už ve dvanácti letech měla talentovaná holčička svůj vlastní pořad nazvaný The Amanda Show. Dveře do světa filmu měla dokořán. Proslavila se například rolí v komedii Co ta holka chce, zahrála si také v muzikálu Hairspray, kde se potkala s jinou teenagerskou hvězdou – Zacem Efronem.

Slibně nastartovanou kariéru však mladá hvězda zúročit nedokázala. Naposledy se jako herečka ukázala v roce 2010 v komedii Panna nebo orel, kde si zahrála například po boku Emmy Stone.

Skandály, psychické potíže i údajné těhotenství

Stopku jí v Hollywoodu vystavily četné opilecké skandály, v médiích se objevily informace, že je to proto, že herečka neunesla svou popularitu. Sympatická blondýnka musela putovat dokonce do psychiatrické léčebny poté, co v hysterickém záchvatu vyhrožovala sebeupálením.

Poté se Amanda pokusila dát si svůj život dohromady, dokonce se jí podařilo odpromovat na Módním institutu v oboru design, kde získala bakalářský titul. Zničená pověst jí však profesně poznamenala, žádné výraznější herecké příležitosti se nekonaly. Spekuluje se i o tom, že bývalý idol pubertálních slečen ještě není zcela psychicky v pořádku.

V poslední době Amanda šokovala nejen svým zevnějškem, když si nechala obarvit vlasy narůžovo a udělat piercing. Poprask způsobila především oznámením, že je v jiném stavu.

Ultrazvukové snímky však nakonec herečka se svým snoubencem ze sociálních sítí nakonec smazala a její právník zprávu o radostné události vyvrátil.