Magda dnes navrhne Prokopovi společné bydlení. Jeho reakce ji ale zklame

Magda dnes navrhne Prokopovi společné bydlení. Jeho reakce ji ale zklame
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Magda cítí, že je potřeba učinit další krok ve vztahu s Prokopem. Mámino doporučení, aby šla do všeho po hlavě, ji v tom utvrdí. A tak svého milého překvapí otázkou o společném bydlení. Doufala však v docela jinou reakci… Mezitím Kryštof spřádá plán pomsty vůči Jakubovi a Adam zve Jarku na rande.

Prokopa děsí společné bydlení. Proč?

Magdu už nebaví pobíhat sem a tam mezi dvěma byty. Chce Prokopovi navrhnout sestěhování, ale váhá kvůli jeho reakci. Nerada by ho vyděsila, a tak se poradí s Otíkem. Ten jí doporučí, aby nikam nespěchala a počkala, až jí společné bydlení navrhne on. Ona však na radu mámy hodlá do všeho skákat po hlavě, takže Otu stejně neposlechne a rovnou oznámí Prokopovi, že pro něj má překvapení.

Nalíčí se a hezky oblékne, připije si s ním vínem, zkrátka navodí co nejpříjemnější atmosféru. Pak mu prozradí, že nejde ani tak o překvapení, jako spíš o otázku. Zeptá se ho, jestli by neměli bydlet spolu. Následný výraz děsu na Prokopově tváři je vskutku k nezaplacení. Zareaguje protiotázkou, zda není ještě brzy.

Přizná, že ho ta představa děsí, ale ujistí Magdu o své lásce. Nechce ji přímo odmítnout, jen se potřebuje na takový krok připravit.

Magda se večer sejde s Otíkem v Coolně, aby mu poreferovala, jak to dopadlo. Je zklamaná, ale zároveň Prokopovy důvody chápe. Náhle obdrží zprávu od paní Koláčkové. Píše, že se rozhodla vzít nemocnou maminku k sobě domů, a tím Magdě poněkud zlepší náladu.

Dopis od mámy Magdu rozplakal i inspiroval. Zdroj: TV Nova

Jakub zasluhuje potrestání! Vezme to Mára do vlastních rukou?

Věrka trvá na tom, že není správné zavřít nemocného člověka mezi zločince. Očividně Jakuba lituje a myslí si, že patří do léčebny, nikoli do vězení. Tak či onak podrážděný Mára rozhodně nestojí o to, aby vyšetřování vyšumělo do ztracena. Má pocit, že policie nedělá dost, a sejde se proto s Jirkou. Ten pro něj nemá žádné novinky, ujistí ho však, že nikdo nic zbytečně nezdržuje. Doporučí mu, aby to hlavně nechal na nich a nic neřešil na vlastní pěst. Mára už ale kuje rafinovanou pomstu a konzultuje ji s Brunem, jemuž by vůbec nevadilo uštědřit panu scenáristovi pár facek.

Karla mezitím sedí v salonu a svěřuje se Gábině o tom, že ji vyčerpává, jak musí být neustále ve střehu kvůli Kryštofově výbušné náladě. Snaží se s ním nehádat, ale cokoli řekne nebo udělá, je v těchto dnech prostě špatně. Netuší, jak v takové atmosféře přežijí společné prázdniny – čtyři dny v jednom pokoji.

Kryštofa teď rozzuří každá maličkost. Zdroj: TV Nova

Mají Jarka s Adamem ještě naději?

Adam se v hospodě setká s Kristýnou a zavede řeč na terapii ženských kruhů. Začíná to prý relaxací a uvolněním, otevřením mysli, a pokračuje sdílením příběhů jednotlivých účastnic. Hledají, v čem se projevuje ženskost.

Adam zaujatě naslouchá a poznamená, že mu to připomíná ublíženou Vandu. Potom se ho Kristýna zeptá na Jarku a on s hořkostí poznamená, že je stále aktivní na seznamce, a tak to s ní radši ukončil. Kristýna nechápe jeho přístup. Vyplísní ho, že je netrpělivý a nedal tomu ani pořádnou šanci. Možná z toho mohlo něco být, jen kdyby to alespoň ze začátku dokázal brát nezávazně a uvolněně. Adam se zamyslí a pošle Jarce zprávu, v níž ji pozve na rande.

Zdroj článku:
  • Autorský text