Máru čeká další nepříjemný den – kdo všechno věděl, že mu Karla nasazuje parohy? I ty, Tony?

Máru čeká další nepříjemný den – kdo všechno věděl, že mu Karla nasazuje parohy? I ty, Tony?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mára se dnes obuje do Tonyho v domnění, že věděl o Karlině nevěře. Anežka udělá první krok k nápravě přátelství se Žofkou a Iva s Vítkem se rozhodnou pustit dceru na vysněnou stáž. Domů si ale nastěhují nemocného Kaštana…

Mára se pídí po odpovědích: Proč Karla zradila? A věděl o tom Tony?

Když zradí člověk, od něhož byste to nikdy nečekali, vyrovnává se s tím zatraceně těžko. O tom ví své i Mára, jenž se snaží zjistit, proč k nevěře vůbec došlo. Co udělal špatně? Co Karla doma postrádala a hledala v náručí jiného muže? Sama neví, jak by mu odpověděla. Bolestné otázky musejí stranou, když dorazí Věrka. Karla ji informuje o trestním oznámení na Jakuba a o policistech, kteří teď na rodinu dohlížejí.

Rodina pod ochranou policie. Co na to Věrka? Zdroj: TV Nova

Kryštof se zastaví v Coolně a bez okolků obviní Tonyho, že mu lhal stejně jako ostatní. Jak mohl nejlepšímu kamarádovi, tak dlouho tajit pravdu? Chudák Tony jen zmateně kouká a hájí se. Márovi dojde, že o Karlině nevěře opravdu nevěděl, na rozdíl od Bruna.

Ten se vzápětí objeví, a tak ho Kryštof podrobí výslechu. Dojde řeč na svatbu Věrky a Luboše, a konečně bude objasněno, proč se tam Bruno s Jakubem popral.

Mára zůstává s Karlou hlavně kvůli synům. Nechce je opustit a nehodlá kazit Vojtovi radost. Chlapec se už těší na prázdniny, Karla tedy zamluví penzion v Novohradských horách a rodina pojede na dovolenou, jako by se nic nedělo.

Karla se zajímá o vývoj Jakubova případu. Navzdory předpisům Jirka vytáhne z kolegy informaci, že Jakub obvinění popřel. Nikoho prý nesledoval a nikomu nechtěl ublížit. Údajně byl dost vyklepaný strachy, když ho vyšetřovali. Snad ho to alespoň přiměje, aby se držel dál…

Dokáže Karla udržet Jakuba dál od rodiny? Zdroj: TV Nova

Ošetřovatelka Iva si domů nastěhuje Kaštana

Anežka ráno potká Žofku a omluví se, že jí doma způsobila problémy. Žofka se s ní nejdřív nechce bavit, ale pak omluvu přijme a dívky společně vyrazí do školy.

Iva řeší nejen dceřinu stáž ve Švýcarsku, ale také narůstající depresi osamělého Kaštana. Ten je na tom psychicky tak bídně, že si ho Iva přivede domů, a ostatním členům domácnosti se tím pádem postará o pořádné překvapení.

Dokonce i Vítek ale musí uznat, že Kaštan asi není úplně v pořádku, když skoro vůbec nemluví. Jindy nezavře pusu a najednou z něj musí člověk každé slovo páčit. A jestliže promluví, vede samé poraženecké řeči – že se na něj nabalují nemoci, že boj s nimi prohrává, že už nestojí za nic. Nakonec u Klímových stráví noc.

Přespí v jejich ložnici, zatímco oni si ustelou v obýváku. Ještě předtím však stihnou Anežce udělat radost – rozhodli se, že ji na stáž pustí. 

Jak zlepšit vztah Kateřiny a Lexíka? Ingrid má nápad!

Lumír stále přemýšlí, jak by mohl spřátelit Kateřinu a Lexíka. Ingrid mu poradí, aby je vzal na výlet do lesa a spojil to s bojovkou. Nápad se Lumírovi hned zalíbí a pokusí se ho atraktivně podat synkovi. Lexíkovi zasvítí očka, ale jakmile zjistí, že s nimi má jet Kateřina, ztratí zájem. Ingrid se ho pokusí přesvědčit a nalákat na řízky s okurkou, což se jí také podaří.

Kateřina s nápadem souhlasí, jen ji zaráží, proč to Lumír chystá na čtvrtek, když by se více hodil pátek. Světlana má ale v pátek nedožité narozeniny a Lumír chce s Lexíkem zajít na její hrob.

Podaří se Lumírovi spřátelit Kateřinu s Lexíkem? Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text