Jak to bylo v Ulici, když Bruno přistihnul Karlu při líbání s Jakubem

Jak to bylo v Ulici, když Bruno přistihnul Karlu při líbání s Jakubem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když Bruno projížděl autem ulicí, určitě nečekal, že před sebou náhle uvidí Jakuba, jak mu pusinkuje sestru. Co teď?! Přiměje ho Karla, aby před rodinou mlčel? Nebo snad Bruno přesvědčí ji, aby aféru s Jakubem okamžitě ukončila?

Tolik toho Bruno ani vidět nechtěl…

Karla byla do Jakuba poblázněná každým dnem o něco víc, což také znamenalo, že je čím dál méně ostražitá. V době, kdy by měla být doma a pracovat, vyráží s kočárkem – a také s Jakubem – na procházku pražskými ulicemi. Kryštof jí zatím na počítači nechává čokoládu a romantické vzkazy, aby se jí lépe psalo.

Zdá se však, že ani jeho péče v Karle nevyvolala dostatečné výčitky, jinak by si alespoň dávala větší pozor. Přinejmenším na veřejnosti, kde ji s Jakubem může kdokoli zahlédnout. A taky že k tomu došlo! Když ji Jakub líbal skoro před domem, projížděl kolem v autě Bruno a všechno viděl!

Strkanice v Coolně, komu povolí nervy?

Následujícího dne zazvoní Bruno u Karly doma. Když se Kryštof s Vojtou bezpečně vzdálí, zahájí křížový výslech. Žádá sestru, aby mu vysvětlila, co to sakra mělo znamenat! Měla tak perfektní příležitost se mu svěřit, ale odmítla s tím, že mu do jejího soukromí vlastně nic není. O tom by se tedy rozhodně dalo debatovat, vždyť Karla svým jednáním ohrožuje štěstí celé rodiny!

Markéta Stehlíková alias Karla v Ulici, Zdroj: Nextfoto/ Pavel Gwužď

Není divu, že Bruno později vypění při pohledu na Jakuba, který si u něj v Coolně objednává pití, jako by se nechumelilo. Bruno mu zarputile vyká. A když už opravdu nedokáže skrývat vztek, vyzve ho, aby se od Karly držel dál. Jakub mu nonšalantně doporučí, aby si hleděl svého. Dosáhne ale jen toho, že jej Bruno odmítne obsloužit a vykáže ho z podniku.

Karla se trápí, Jakub je nad věcí

Když se Karla s Jakubem později sešla, probírali nešťastnou záležitost horem dolem, ale ničeho kloudného nedosáhli. Karle to samozřejmě dělá starosti, děsí se představy, že Bruno o její nevěře někomu řekne. Podle Jakuba si ale Bruno jen něco domýšlí. Nemá žádný důkaz, že by spolu on a Karla opravdu spali. Brzy se určitě zklidní. No, tvůj optimismus by ti mnozí mohli závidět, Jakube…

Uvidíme, jestli tento vztah bude ještě pokračovat a zda se Karle podaří nevěru ututlat. 

Zdroj článku:
  • autorský text