Karla se chtěla rozejít s Jakubem – jak to dopadlo?

Karla se chtěla rozejít s Jakubem – jak to dopadlo?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Karla z Ulice byla odhodlaná ukončit vztah s Jakubem. Nechtěla nadále riskovat, že přijde o rodinu. Bohužel to udělala poněkud polovičatě – po romantické stránce to sice uťala, ale spolupráci na scénářích nezrušila. Setkávala se s ním nadále, a tak se dalo čekat, že vášně zase rychle vzplanou.

Karla se s Jakubem pohádala! Byla to předzvěst rozchodu?

Když se chtěl Jakub sejít s Kryštofem u piva, přestože jen chvíli předtím se vyspal s Karlou, zásadovou policistku to naštvalo. Vzhledem k tomu, co se mezi nimi stalo, to bylo dost nevhodné, ne? Téměř celý týden pak nezvedala Jakubovi telefon. On si k ní však našel cestu přes Věrku, jíž pomáhal s tvůrčím psaním. Když Karla dorazila domů a našla je tam u stolu nad rozdělanými texty, byla docela překvapená.

Ve chvíli Věrčiny nepozornosti se Jakub pokusil s Karlou navázat blizoučký kontakt, ale odbyla ho s tím, že tady a teď spolu nic řešit nebudou. Navrhla, aby si promluvili po víkendu. Na diváka to mohlo působit jako znamení, že Karla bude chtít svůj tajný vztah ukončit. Ostatně, byla toho večera překvapivě milá ke Kryštofovi, před nímž dosud předstírala bolest břicha, aby se vyhnula jakýmkoli manželským hrátkám. Tentokrát si ale příjemně zaskočený Mára přišel na své…

Jakub ze seriálu Ulice, Zdroj: TV Nova

Skončilo to! Nebo ne?

V pondělí, jak bylo domluveno, se Karla měla sejít s Jakubem. Aby se v jeho přítomnosti cítila jistější a neprovedla nějakou hloupost, chtěla se s ním potkat v Coolně. Pro všechny případy si s sebou vzala kočárek s Karlíkem. Jakuba se ale nedočkala. Když mu zavolala, dozvěděla se, že na ni zapomněl. Slíbil Karle, že bude k dispozici večer. Ona se tak s těžkým srdcem odebrala domů a cestou narazila na Gábinu, jíž se s celým milostným trápením svěřila.

Večer se Karla s Jakubem setkala, aby mu odhodlaně sdělila, že je mezi nimi konec. Smutný Jakub odvětil, že její přání bude respektovat. Zdálo by se tak, že Karla udělala rozumnou věc. Nechtěla už dál riskovat štěstí vlastní rodiny. Jenže – spolupráci na scénářích s Jakubem nepřerušila. Gábina tento fakt rozhodně neschvalovala. Scházet se s ním nadále, a přitom odolat pokušení, to bude extrémně těžké. A taky bylo! Karla se neovládla a zase skončila u Jakuba na gauči. Kryštofovi nalhala, že jde plavat, a večer se mu vyhýbala. No, holka, to se ti moc nepovedlo…

 

Zdroj:

  • autorský text