Co se odehrálo včera v Ulici? Karla se vyspala s Jakubem

Co se odehrálo včera v Ulici? Karla se vyspala s Jakubem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Evžen chtěl odletět do Austrálie a Vanda si usmyslela, že se k němu přidá. Blanka nemá čas se kvůli tomu trápit, protože s Luďkem řešila Adamovu bouračku a možnou závislost na prášcích. Mirek se těšil na svatbu a požádal Prokopa, aby mu šel za svědka. Jakub a Karla v ateliéru konečně podlehli svým citům.

Vanda chctěla s Evženem odletět do Austrálie

Vanda dospěje k názoru, že bylo hloupé navrhovat Evženovi výlet na Harasov. Určitě o ni neprojevuje zájem proto, že se mu tak otevřeně nabídla. Měl by o ni usilovat, a tak Vanda předstírá, že si na ulici zranila nohu. Evžen byl zrovna v bistru a ona očekávala, že jí přispěchá na pomoc, jenže ho předběhla Amálka a akce se nezdařila.

Ale Vanda se nevzdává! Když zjistí, že Evžen plánuje zmizet na delší dobu do Austrálie, rozhodne se, že poletí s ním.

O svém záměru nadšeně povypráví Blance poté, co se jí omluví za včerejší chování.

Blanka se pustila do Luďka kvůli Adamovi

Blanka se v krámku sešla s Luďkem, aby mu sdělila, že se o poplatcích za zrušení hypotéky informovala u bankovního poradce a že možností existuje víc, než kolik jí Luděk předestřel. Snažil se ji snad znovu oblbnout? Nejspíš, ale Blanka už se tak lehce obalamutit nenechá.

Navíc mu vyčetla, že to byl právě on, kdo Adama přivedl k práškům proti stresu. A syn možná právě kvůli nim včera boural s autem. Luďkovi maličko sklapne a Blanka očekává, že když to celé zapříčinil, také to laskavě vyřeší.

Vasil Fridrich - Luděk, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Mirek si přál, aby mu šel Prokop za svědka

Magda si s Mirkem užívala výlet na horách, do školy se však vrátila s naraženým kolenem. Otík ji stále hlídal, aby nezůstala s Prokopem osamotě a nepodlehla nezkrotným touhám. Prokop považuje Otíkovu přehnanou starostlivost za trapnou, ale nic nenadělá.

Mirek se později Magdě zmínil, že chce Prokopa požádat, aby mu šel na svatbě za svědka. Magdu tím vyvedl z míry, ale těžko by mohla nesouhlasit. Prokop sám není z Mirkova přání nadšen, nicméně ho vlastně očekával. Raději nic nenamítá.

Vášnivé líbání Karly a Jakuba skončilo sexem

Štěpánek si včera v ateliéru konečně přišel na své, když se vrhnul na Karlu a ona ho neodstrčila. Skončili v propletenci končetin na pohovce a vyspali se spolu. Jakub pak věnoval Karle překvapení, na něž ji lákal už předchozí den. V salonu jí koupil šaty, které se jí tolik líbily. Před Kryštofem si Karla bude počínat nejistě a uchýlí se k výmluvě, že ji bolí břicho.

Zdroje:

  • autorský text