Vanda chce chodit s Evženem! Vrazí to klín mezi Jolanu a Marii?

Vanda chce chodit s Evženem! Vrazí to klín mezi Jolanu a Marii?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ulici je to teď samá starost. Marie se trápí kvůli Blance. Ta se totiž dozvěděla, že Evžen chodí s Vandou, a zdrtilo ji to tak, že se napila alkoholu. Jak tahle nepříjemná věc zasáhne do vztahu Marie a Jolany?

Jolana věděla, že si Vanda myslí na Evžena. Co na to Marie?

Vandě se poslední dobou daří. V práci si ji nemohou vynachválit, možná dostane i přidáno. Také ve vztahu s Evženem je to podle ní na nejlepší cestě. Marie a Jolana už tak nadšené nejsou.

Když Marie řekne manželce o tom, že Vanda a Evžen spolu zřejmě chodí, Jolana se nestačí divit. Na druhou stranu přiznává, že jí Vanda před časem líčila, jak jsou si s Evženem blízcí, ale rozhodně to na ni nepůsobilo tak, že spolu chodí.

Marie zastává názor, že zásadní rodinné záležitosti by se měly sdílet, ale Jolana si to nechávala pro sebe jako citlivou záležitost, která je jen mezi matkou a dcerou.

Marie podotkne, že kvůli přetrvávající lásce k Evženovi se Blanka rozešla s Luďkem, čímž Jolaně přivodí další šok. Luděk Blanku přece požádal o ruku a plánovali stavbu domu! Inu, mezilidské vztahy bývají zapeklité.

Faktem zůstává, že když se Blanka dozvěděla o vztahu Evžena a Vandy, hodně ji to sebralo – dokonce tak, že sáhla po alkoholu. Jolana okamžitě prohlásí, že za to Vanda nemůže, a už se zdá, že by snad mezi ní a Marií mohlo dojít k hádce, ale naštěstí se tak nestane.

Martin Finger alias Evžen, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Marie se zkrátka jen obává, jak bude její dcera reagovat na rodinných setkáních, pokud tam Evžen a Vanda budou vystupovat jako pár. Podle Jolany ale nedělají nic špatného, a tak se přece nebudou schovávat.

Horoskop nelže! Patří Vanda a Evžen k sobě?

Když se Jolana následujícího dne s Vandou sejde, snaží se z ní vytáhnout podrobnosti. Vanda má skvělou náladu a nepochybuje o tom, že Evžen se k ní perfektně hodí. Potvrdil jí to i horoskop. Jolana se ji pokusí připravit na to, že jestli svůj vztah budou chtít oznámit před rodinou, měli by počítat s tím, že to nebude jednoduché.

Vanda hned odtuší, že naráží na Blanku, a ohradí se, že jí Evžena rozhodně nepřebrala! Vždyť Blanka plánovala budoucnost s Luďkem, což mimochodem Vanda nedokáže pochopit – proč by kdo chtěl žít s tak arogantním a nepříjemným člověkem?

Pokud si Blanka ale zároveň myslela na Evžena, přepočítala se. Vanda od něj nedá ruce pryč. Je přesvědčená, že i ona má právo na štěstí. Skutečně se jí podaří Evžena sbalit? Nebo jí zbudou jen oči pro pláč?

 

Zdroje:

  • autorský text