Co ještě skrývá Vanda?

Co ještě skrývá Vanda?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda v poslední době přichází s jedním tajemstvím vedle druhého. Řekla ale už o sobě zcela všechno? Pokud si chce získat Evženovo srdce, bude muset s pravdou ven. Kdo ví, jestli Evžena nadále budou bavit její lítostivé výlevy.

Vanda se v Ulici objevila teprve nedávno a už všichni víme, že je samé tajemství! Komu by také nepřipadala od samého počátku podezřelá s jejím podivínským chováním? Zpočátku snad jen Marie tušila, že je na ní něco zvláštního a něco na ni nehraje. Vanda však umí být sladká jako med, a to hlavně na svou maminku Jolanu. Těžko se dalo odhadovat, zda je skutečně tak nevinná a k tomu lehce naivní, anebo se z Jolany snaží jenom dostat peníze.  

Naučí se sama o sebe postarat? 

To, že ji Jolana mnoho věcí kupuje a ostatní ji půjčují peníze, si nechává Vanda líbit. Sama moc neumí s penězi hospodařit a neví, co se sluší a patří. Poslední dny to ale vypadá, že za svou neomalenost Vanda vůbec nemůže, protože ji takové věci nikdo dosud nenaučil. Nejvíce ze všeho by se jí líbilo, kdyby si mohla být doma, psát horoskopy a starala se o ní maminka. Ale Vanda se musí postavit na vlastní nohy, aby pochopila, jak život chodí.  

Vanda se utápí v sebelítosti  

Poté, co Vanda přiznala, jak se skutečně věci mají, že dluží velké peníze a nikdy pořádně nepracovala, musela přijmout práci uklízečky. To se ji ovšem příliš nezamlouvá a raději by si udělala kurz na psaní horoskopů. Možná ji ale uživí doučování angličtiny a brzy splatí dluhy. V tom, že se Vanda neustále utápí v sebelítosti, má na ní dobrý vliv Evžen, který ji vyposlechne a dá dobré rady.  

Ani Evžen o ní možná neví vše 

Vanda s Evženem spolu poslední dny tráví čím dál více času. Je vidět, že si spolu rozumí a mají k sobě blízko. Ale skutečně jsou jejich sympatie vzájemné? Vanda se možná snaží až příliš, zatímco Evžen chová ještě nějaké city k Blance. Kdo tedy získá Evženovo srdce? Bude to bývalá partnerka Blanka anebo Vanda, která přichází stále s nějakým tajemstvím? Možná o sobě ještě neřekla zdaleka všechno...

 

Zdroj:

  • autorský text
Zdroj článku:
  • autorský text