V pondělní Ulici bude Evě stydno z firmy i ze sebe, zato Vanda se nestydí ani trochu

V pondělní Ulici bude Evě stydno z firmy i ze sebe, zato Vanda se nestydí ani trochu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Eva nehodlá záležitost s nevolností kvůli doplňkům stravy hodit za hlavu, už v pondělí ale schytá napomenutí od šéfové. František ji rozhodí ještě víc, když se rozhodne sponzorovat Lucii. Vanda tajně zkoumá výhody online kasina a se vztahem Kristýny a Dalibora je to jako na houpačce.

Arogantní šéfová zamete s Evou

Eva sesmolí e-mail pro vedení firmy, aby zjistila, zda doplňky stravy, které prodala Aniččině kolegyni, nemohly být závadné. Naštěstí ještě není zkažená vidinou zisku a uvědomuje si, že musí hájit nejen zájmy firmy, ale především zájmy svých klientů. Zprávy zůstanou bez odezvy, avšak jisté reakce se jí přesto dostane.

Rodina se dobře baví i bez zaneprázdněné Evy.
Rodina se dobře baví i bez zaneprázdněné Evy. | Zdroj: TV Nova

Její šéfová Myslíková napochoduje přímo k ní domů, aby jí vyčinila a promluvila do duše. Co to proboha do Evy vjelo, že vyvádí takové hlouposti i přes výslovný zákaz? Firma je přece založená na důvěře a loajalitě a paní Knoblochová si nemá co myslet, má jen dohlížet na to, aby její ovečky úspěšně prodávaly.

Eva si to přebere po svém – zkrátka se očekává, že bude držet hubu a krok. Proč tak vulgárně, diví se Myslíková. Vždyť koneckonců toužila vyrazit s rodinou na vysněnou dovolenou do Karibiku, a tak by měla být ochotná pro to něco udělat. Kromě toho, že ji šéfová takto motivuje, si ještě drze dovolí zkritizovat skromný byt, v němž jsou Knoblochovi navíc pouze v nájmu.

František zaplatí seminář za Lucku

Další překvapení si pro Evu v pondělní epizodě Ulice připraví František, když jí nabídne, že za Lucii zaplatí seminář, údajně plný užitečných přednášek firemních legend. Myslíková tvrdí a Eva přinejmenším doufá, že by to neprůbojné Lucce mohlo hodně pomoci. Eva ho koneckonců také absolvovala a věří, že díky němu získala mnoho cenných informací a postřehů. Ani ona na něj tehdy neměla peníze, ale podpořil ji Miloš. Lucku teď podpoří Franta, avšak nepřeje si, aby se o tom dozvěděla. Eva si od něj peníze vezme, nezdá se ovšem, že by jí to činilo kdovíjaké potěšení. Začíná snad skutečně trpět výčitkami svědomí?

Vanda obhlíží registraci do online kasina

Vanda dopřeje Blance další lekci angličtiny a pochválí ji za velký pokrok. Celá září a hýří energií, čehož si Blanka samozřejmě všimne. Vanda s úsměvem podotkne, že byla na návštěvě u Hany a přimělo ji to uvědomit si, jak je důležité radovat se z maličkostí. Hlavní je být zdravý, všechno ostatní přijde samo.

Po hádce s Luďkem Vanda dál riskuje.
Po hádce s Luďkem Vanda dál riskuje. | Zdroj: TV Nova

Vanda si zřejmě myslí, že peníze k ní také přijdou samy. Než aby si je vydělávala usilovnou prací, raději nadále tahá Luďka za nos, lže mu do očí a v nestřežené chvíli studuje na internetu registraci do online kasina. Prohraje nakonec všechno, co má?

Trable v ráji Dalibora a Kristýny

Za Kristýnou v pondělí přijde na návštěvu Dalibor Tomášek. Jejich vztah se v tuto chvíli jeví naprosto ideální a plný něžností, ale už v úterním díle Kristýně tvrdá realita znovu srazí růžové brýle z očí. Z těch pak opět vytrysknou slzy, protože Dalibor si klidně odjede na novinářské ceny se svou stále ještě právoplatnou manželkou. Řekla mu Kristýna vůbec, jak moc jí to vadí?

Zdroj článku:
  • Autorský text