Čeho je moc, toho je příliš: Eva z Ulice v honbě za penězi překračuje všechny meze

Čeho je moc, toho je příliš: Eva z Ulice v honbě za penězi překračuje všechny meze
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Peněz není nikdy dost, alespoň podle Evy Knoblochové, která nejspíš nadále tajně sní o luxusní dovolené v Karibiku. Anebo zkrátka jen o tom být nezávislá a žít si jako královna. Dělá pro to maximum a svou houževnatostí – nebo spíš neústupností a vlezlým jednáním – provokuje i nespokojené diváky.

Evina urputnost vyvolává vlny odporu

Eva Knoblochová (Vanda Hybnerová) se chlubí tím, že má zázračné přípravky prakticky na všechno, minimálně jeden jí ale v zásobě chybí – nějaké čarovné pilulky při nedostatku soudnosti. Takové medicíny by sama potřebovala koňskou dávku, alespoň podle názorů některých diváků. Mezi těmi se aktuálně povídá, že Eva to se svou snahou o rychlé zbohatnutí už vážně přehání. Otravný člověk, jenž se nenechá odbýt a pořád se snaží prosazovat svou, pochopitelně nevzbuzuje žádné velké sympatie.

Už mi taky ta Eva leze na nervy, jak je dotěrná, každému se vnucuje, nemám ráda takové vlezlé lidi.

Eva klidně bude obtěžovat Frantovy přátele v Amsterodamu.
Eva klidně bude obtěžovat Frantovy přátele v Amsterodamu. | Zdroj: TV Nova

Jedna věc je vnucovat na vlastní pěst přípravky rodině, přátelům a známým, ti mohou mít pro takovou drzost a vlezlost jisté pochopení, ale paní Knoblochová zachází mnohem dál a leckomu u televizních obrazovek tím pořádně pije krev. Nejdřív zlanařila chudáka Lucii (Barbora Hankeová) z krámku, aby jí pomáhala s prodeji, a teď si dokonce vymyslela cestu do Amsterodamu. Z domova van Ruyterových si nejspíš hodlá udělat základnu a výchozí bod pro cesty po celém městě, aby Holanďanům cpala zaručené zdraví ve formě tabletek. Má ale skutečně šanci uspět a dokázat, že zrovna na její přípravky tam všichni čekají jako na spasení? Podle diváků rozhodně ne.

„V Amsterodamu už se na Evinu všichni těší, v životě tam takové pilule neviděli, až velkopodnikatelka Eva jim je musí ukázat,“ komentují někteří s neskrývaným sarkasmem.

„V Amstru s ní vyběhnou, Holanďané jsou zvědaví na nějaké slavné přípravky z Česka.“

S tím mě Eva úplně štve a nechápu, jak to chce v Amsterodamu nabízet, když neumí ani pořádně jazyk.

Zkušený a vykutálený prodejce, když něco chce, si umí poradit i v kritických situacích. A Eva je odhodlaná udělat pro dosažení úspěchu prakticky vše, i kdyby se měla domlouvat rukama a nohama a do zblbnutí opakovat ty dvě nebo tři naučené fráze v angličtině a holandštině.

Knoblochovi možná tvrdě narazí na hraničním přechodu

„Už by mohla pořádně narazit,“ přejí Evě škodolibě někteří, „aby dala konečně pokoj a šla pořádně pracovat a neotravovala okolí, aby jí pomáhali.“

„Je strašně otravná, ale jenom když tam pojede a poveze ty prášky, aby jí to nezabavili na hranici, to je můj názor.“

Právě tyto dva zajímavé názory by mohly být jistou předzvěstí věcí příštích. Koneckonců, Eva trvala na tom, aby se už tak velké zásoby z Františkova (Matyáš Valenta) sklepa doplnily o další várku z centrály. Knoblochovi tedy zřejmě povezou auto zcela narvané krabicemi s pilulkami. Dá se očekávat, že tak podezřelý náklad na hranicích opravdu způsobí poprask. Rodinu možná čekají náramně horké chvilky…

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • čtenáři