Eva z Ulice vyděsila své blízké. Její strašidelné omlazování pobavilo celý štáb i Vandu Hybnerovou

Eva z Ulice vyděsila své blízké. Její strašidelné omlazování pobavilo celý štáb i Vandu Hybnerovou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herečka Vanda Hybnerová by na plastickou operaci nikdy dobrovolně nešla, ale poukázat na úskalí zkrášlovacích zákroků v Ulici, to je jistě něco, u čeho se skvěle pobavila – společně s kolegy a štábem. Při pohledu na ni měli všichni co dělat, aby se nepopadali za břicha.

Ulice upozorňuje na rizika zkrášlovacích zákroků

Od tvůrčího týmu Ulice jsme se v minulosti dočkali spousty zajímavých nápadů a témat, která rezonují naší společností. Ne vždy byla příjemná, ale je zapotřebí o nich mluvit a vnést do nich trochu světla, aby byli lidé náležitě informovaní o nejrůznějších problémech, úskalích nebo podvodných praktikách. Poměrně nedávno tak seriál přinesl např. téma okrádání důchodců prostřednictvím sociálních sítí a internetu obecně.

Nyní si Ulice bere na mušku fenomén zkrášlovacích a omlazovacích zákroků. Činí tak skrze manžele Knoblochovy a poměrně veselou scénku, jež si ovšem klade za cíl nejen pobavit, ale také upozornit na nepříjemný fakt, že plastické operace nemusejí vždy dopadnout podle představ těch, kdo je podstupují.

Manžel bude z Evy na prášky, syn jí doporučí ještě kérku.
Manžel bude z Evy na prášky, syn jí doporučí ještě kérku. | Zdroj: TV Nova

Miloš to myslel dobře, ale s dárkem to nevychytal

Celé to začalo docela nevinně, nepromyšleným narozeninovým dárkem, který se Miloš (Jiří Štrébl) rozhodl dát manželce Evě (Vanda Hybnerová). Ta selhala u jízd při zkouškách v autoškole, zatímco jiná řidička – horší, ale podstatně mladší a v jistých partiích vyvinutější – uspěla. Snad i tohle bylo pro Miloše znamením, že jeho nápad udělá Evě radost. Bohužel se šeredně spletl. K padesátinám jí věnoval poukaz na estetickou kliniku, čímž jí vlastně nevědomky sdělil, že je stará, opotřebovaná a potřebuje v mnoha směrech upravit. Není divu, že si to vzala osobně a uchýlila se k ďábelské pomstě. Její pocity chápou i mnozí diváci diskutující o tématu na sociálních sítích.

Když dostala ten poukaz, tak mi jí bylo i líto. Jako žena musela být hrozně dotčena a uražena, že vlastně nic pěkného na ní nevidí, jen nos. Hlavně že on je dokonalost sama.

Byla to velmi humorná situace, říká Vanda Hybnerová

Následujícího dne si Eva před rodinou zahrála na milovnici botulotoxinu a piercingů, jimiž prý ozdobila nejen svá obočí a nos, ale i pupík a intimní partie, jen aby Miloše jaksepatří vytrestala. Když mu posléze prozradila pravdu, manželovi se viditelně ulevilo. Příště si určitě dvakrát rozmyslí, než se vytasí s podobně bláznivým dárkem.

Herci a štáb si na rozdíl od Miloše užívali každou vteřinu zábavného natáčení Evina předstíraného omlazování. Její představitelka skutečně vypadala jako odstrašující příklad zpackaného zákroku. Všem dalo zabrat, aby při pohledu na ni udrželi kamenné tváře. Co na zážitek říká samotná herečka?

Vanda Hybnerová a Jiří Štrébl
Vanda Hybnerová a Jiří Štrébl | Zdroj: TV Nova

„Připadala jsem si jako u zubaře, protože jsem měla celý obličej vycpaný vatovými tampony. Špatně se mi mluvilo, některá slova jsem vůbec nemohla vyslovit, ale užili jsme si to. Já osobně zastáncem kosmetického vylepšování rozhodně nejsem. V rámci své profese považuji mimiku obličeje za podstatnou. Jak jinak sdělovat emoce než mimikou ve tváři… Jediné, co pravidelně pro svou pleť dělám, je obličejová jóga.“

Zdroje článku: